GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CM 2018

VIDEO Tragedie cu două zile înainte de Rusia - Croația: un mort și 5 răniți la Soci » ATENȚIE, imagini cu puternic impact emoțional!

Articol de - Publicat joi, 05 iulie 2018 11:38

Șoferul unei mașini a adormit la volan și a pătruns pe trotuar la Soci, în Rusia. O persoană în vârstă de 63 de ani a decedat. 

  • Rusia și Croația se vor înfrunta în sferturile de finală ale CM, sâmbătă, de la 21:00, la Soci .

Ferite până acum de atentate, gazdele Mondialului 2018 au probleme cu șoferii neatenți sau obosiți. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite într-un accident rutier petrecut la Soci.

Potrivit ziarelor locale, conducătorul auto vinovat a adormit la volan și a intrat cu viteză pe trotuar, unde i-a lovit pe pietoni ca la popice, înainte de a se opri într-o altă mașină, parcată pe margine. Victima avea 63 de ani.

Cu trei săptămâni în urmă, la Moscova, a avut loc un incident asemănător. Șoferul unui taxi a pierdut controlul volanului și a pătruns cu mașina pe trotuar, unde a rănit 7 fani mexicani. El a fugit de la locul accidentului, de teamă să nu fie linșat, dar a fost prins de trecători și predat poliției. Vezi detalii aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  06 Iulie 2018, 06:25

In imagine este si un Renault Logan :)

maistor_kokir
maistor_kokir  •  05 Iulie 2018, 15:18

Sochi reprezinta un oras , iar Bolshoi Sochi include si microdistricte. In Dogomys microdistrict a avut loc tragedia, 12 km nord de orasul Sochi. Stadionul pe care se joaca partida Rusia-Croatia , se afla la peste 30km sud de Sochi, in microdistrictul Adler, unde se mai afla aeroportul, si evident mare parte din turistii veniti pt vizionarea acelei partide. Deci la aprox 40-45 km de tragedie.

catalin_cj
catalin_cj  •  05 Iulie 2018, 14:56

S-a oprit intr-o masina parcata pe margine... interesant cum masina parcata pe margine rula pe banda 1. Autorul articolului a vazut filmulteul sau acesta i-a fost povestit de cineva?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează