FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Joacă pentru un transfer în Occident! 5 jucători de la Dinamo și Steaua vor fi urmăriți de echipe mari din Europa

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 09:17

Steaua și Dinamo se vor duela astăzi, de la ora 20:30, în derby-ul Ligii 1, iar jucătorii celor două echipe au ocazia să impresioneze scouterii prezenți la meci.

Potrivit informațiilor, reprezentanții mai multor cluburi din Italia și-au anunțat prezența diseară la meci. Astfel, scouteri de la Milan, Fiorentina, Sassuolo și Atalanta vor veni pe Arena Națională pentru a monitoriza fotbaliștii celor două echipe.

De la Dinamo, fotbaliștii vizați sunt cei tineri, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu și Steliano Filip. Și jucătorii roș-albaștri sunt urmăriți de scouteri, iar Nicușor Stanciu și Alin Toșca sunt cei care pot prinde un transfer în străinătate. 

Steaua - Dinamo se va juca de la ora 20:30 în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Aprilie 2016, 18:01

Cred ca au venit pentru Marica, Gebhart si Pappy, dar au fost pacaliti ca sunt titulari de catre Any Mari, de fapt aia au venit pentru ea !

muensteraner67
muensteraner67  •  10 Aprilie 2016, 16:58

Tosca? Ce sa faca cu Tosca?

khal_37
khal_37  •  10 Aprilie 2016, 15:20

Ati mai folosit vrajeala asta ieftina ca sa dezinformati, cum ca au venit impresari penrtru andrei ivan sau rotariu...singurii urmariti sunt Nicusor Stanciu si Alin Tosca, nu mai mintiti lumea, nici drecu' nu vrea nici un jucator de la fcdb 2013. Ati mintiti si ati fost prinsi cu minciuna ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează