SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

VIDEO & FOTO Scandal imens în Moto GP » Rossi e acuzat că l-a lovit cu piciorul pe Marquez, care a abandonat! Cine ia titlul?

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 09:17

Lorenzo s-a arătat foarte încîntat la finalul cursei de felul în care au decurs lucrurile, cu o etapă înainte de final fiind doar 7 puncte între el și liderul mondial, Rossi.

Dani Pedrosa (Honda) a cîștigat Marele Premiu al Malaeziei în fața a peste 80.000 de spectatori. Jorge Lorenzo (Yamaha) s-a clasat al doilea, iar Valentino Rossi (Yamaha) a terminat pe 3.

Tensiunea maximă în cursa de la Sepang, penultima a sezonului

Aproape că nimeni n-a mai urmărit lupta de la vîrf, pentru că duelul Rossi-Marquez, început imediat după cursa din Australia, a continuat, și mai agresiv astăzi, pe circuit.

A fost exact scenariul de care se temea "Doctorul". Tensiunea a fost maximă în lupta dintre italian și spaniol, cu depășiri continue între cei doi.

Rossi și Marquez s-au ciocnit, iar spaniolul a căzut cu 13 tururi înainte de final. Cei de la Honda au acuzat că Rossi s-ar fi folosit de genunchiul stîng, pentru a-l dezechilibra pe Marquez, care a abandonat.
csjsrdewoaavnsr
csjv2plu8ae1qry

Rezultatele sînt provizorii timp de 24 de ore. Honda face plîngere, incidentul va fi judecat după cursă, iar decizia va fi luată astăzi. 

Clasament Marele Premiu al Malaeziei


sepang

CLASAMENT GENERAL

clasamentgeneral

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
401343676718322
Paul Popescu  •  28 Octombrie 2015, 09:40

Se vede clar ca Marquez a vrut sa-l ajute pe Lorenzo (spanioli). Ar trebui ca un italian, Iannone, Dovizioso sau Petrucci sa-l scoata in decor pe Lorenzo pentru ca nu este cinstit ca toata munca lui Rossi sa-i fie furata in penultima cursa si sa fie penalizat si retrogadat pe ultimul loc de start. Chiar daca cei doi fac parte din acceasi echipa aici trebuie sa tinem cont si de ambitiile si orgoliile fiecaruia. Oricum Rossi nu mai are ce sa demonstreze, este un monument al acestui sport.

g4cristi
g4cristi  •  27 Octombrie 2015, 21:59
Postat de vyyllyy pe 25 Octombrie 2015, 12:08

Rossi esti si va fi o rusine in moto gp pentru ca nu-ma asa a catigat , ce nu putea sal depaseasca pe Marquez si la inpis cu picioru' , de ce comentezi daca nu stii sau esti orb , daca era asa bun il depasea in pe pista , trebuie sactionat ce cel putin 10 puncte si sa plece de pe ultmul loc , din cate am vazut o sa fie 4 puncte si pleca de pe ultimu' loc , asaii trebuie la un hot si o rusine in moto gp.

Ma *** sa nu ne infectezi si pe noi cu prostia ta. Invata ba *** macar esentialul limbii romane si mai apoi da-ti cu parerea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costacurta
costacurta  •  27 Octombrie 2015, 20:57
Postat de Daniel Balteanu pe 26 Octombrie 2015, 11:42

In opinia mea, pedeapsa trebuia sa fie mai mare pentru Rossi.Da, Marquez l-a sicanat, dar chestiile astea se intampla intre piloti in orice cursa din lumea asta.Rossi nu il putea depasi si a apelat la chestia asta. Mi-l amintesc pe Schumacher cand a vrut sa-l scoata din cursa pe Jacques Villeneuve in tineretile lui.Asta e Rossi acum...Poti sa te retragi si sa spuna lumea cuvinte frumoase, dar Valentino, asta e o pata mare pe cariera ta...

Foarte bun comentariul, este exact ca atunci in formula 1, nicodata nu l-am suportat nici pe Schumacher nici pe Rossi, Rossi intr-adevar a fost provocat, dar a fost bleg si a cazut in capcana,in plus cred ca se doreste ca nu Rossi sa fie noul campion mondial, inca odata primeaza interesele in defavoarea sportului si a spectacolului.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează