INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

10 persoane arestate la petrecerea de titlu de la Liverpool » Care a fost motivul

Fanii lui Liverpool au sărbătorit cu fast istoricul titlu câștigat după 30 de ani. foto: Guliver/Getty Images +17   FOTO
Fanii lui Liverpool au sărbătorit cu fast istoricul titlu câștigat după 30 de ani. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 13:11 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 15:15

Fanii lui Liverpool au sărbătorit cu fast istoricul titlu câștigat după 30 de ani, aprinzând torțe în faţa Anfield Road și declanșând nebunia pe străzile din oraș. 

Poliția din Merseyside a avut de gestionat euforia de nestăvilit a suporterilor „cormorani”, care au petrecut pe străzi până spre orele dimineții. Problemele au apărut în momentul în care distanțarea fizică impusă de autorități n-a mai putut fi respectată. 

Astfel, potrivit Sky Sports, a fost nevoie ca polițiștii să aresteze 10 persoane care au ignorat complet restricțiile. „În zilele următoare, îi îndemnăm pe suporteri să facă ceea ce trebuie și să sărbătorească în siguranță. Făcând acest lucru, vă păstrați în siguranță familia, prietenii și vecinii”, sunt recomandările primite de fanii noii campioane a Angliei.

Pauza de trei luni a fost o perioadă complicată, pentru ceea ce se întâmpla în lume şi pentru că mult timp nu se ştia dacă se mai reia campionatul. E tare greu să împiedici petrecerile, dar sper că într-o zi ne vom bucura împreună cu fanii.
 - Jurgen Klopp, manager Liverpool

FOTO. Liverpool, campioană după 30 de ani în Premier League: 

+13 FOTO

VIDEO. Liverpool, campioană după 30 de ani » E cea mai rapidă campioană din istoria competiției!

Citește și alte știri despre Liverpool: 

SPECIAL GSP Liverpool: „30 de ani, 362 de luni, 11.016 zile". Jurgen Klopp, primul german campion în Premier League

VIDEO Unde e Garry Neville?! Legenda lui Manchester United declara în urmă cu un an: „Mă mut în Papua Noua Guinee dacă Liverpool ia ti

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează