INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

2 euro biletul la meciul Monaco - Angers » Ce i-a detereminat pe șefi să micșoreze tariful

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 23:04

Clubul de fotbal AS Monaco a hotărât să pună în vânzare bilete de doar 2 euro la meciul de sâmbătă cu Angers.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al campioanei en-titre a Franței. În comunicat se arată că înaintea partidei vor fi premiați jucătorii de fotbal ai asociației Special Olympics pentru câștigarea Ligii Campionilor.
"Sâmbătă, cu ocazia primirii vizitei celor de la Angers pe stadionul Louis-II, prețurile de intrare la meci vor începe 2 euro. Clubul va premia asociația Special Olympics. Această asociație pledează pentru integrarea în sport a persoanelor cu handicap mental și face parte din programul «AS Monacoeur, tous uniques, tous unis» (nr. în franceză coeur = inimă).

Echipa de fotbal a asociației a câștigat recent pentru prima dată în istoria sa, Liga Campionilor împotriva celor de la FC Barcelona. Chiar înaintea startului acestei întâlniri de sâmbătă, după încălzire, câștigătorii echipei de fotbal Special Olympics vor face un tur de onoare pentru a prezenta trofeul fanilor prezenți pe Louis ÎI. Veniți în număr cât mai mare să încurajați pe alb-roșii sâmbătă. Prețul biletelor online va fi tot de 2 euro", se arată în comunicat.

AS Monaco trece printr-o perioadă slabă obținând doar un punct în ultimele 3 întâlniri din campionat. Alb-roșii se află pe locul 4 după 16 etape cu 29 de puncte, având 12 mai puține față de liderul PSG.

Surse: boursorama.com lequipe.frasmonaco.comtopmercato.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează