INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

3 detalii de la Dortmund - Schalke 4-0 » Un portar de carton, accidentări și înjurături

Dortmund - Schalke 4-0
Dortmund - Schalke 4-0

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 20:02

Borussia a câștigat cu 4-0, cea mai mare victorie în derby din 1966, însă portarul lui Schalke, Schubert, a pus umărul la golurile doi și trei. 

Fiecare echipă a avut câte un jucător cu probleme musculare ce a trebuit să fie înlocuit. Iar jignirile aduse de Todibo lui Haaland s-au auzit clar, amplificate și de stadionul gol.

Borussia i-a expediat în această după-amiază un mesaj foarte clar liderului Bayern. Victorie cu 4-0 în fața rivalei Schalke, cea mai consistentă din 1966 încoace, sau altfel spus „cele două luni de pauză nu ne-au scos din ritm, venim tare!". 

1. Generos cu amfitrionii 

Galben-negrii, care s-au apropiat la un punct de munchenezi, dar au un meci mai mult disputat, s-au jucat cu "minerii". Iar în portarul oaspeților au avut, practic, un al 12-lea jucător. Schubert a greșit la golurile doi și trei, la primul cu o degajare greșită, la următorul dând cu mâna pe lângă balonul șutat chiar pe direcția sa. 

2. Probleme musculare 

Efectele pauzei lungi, cauzate de pandemia de coronavirus, s-au simțit în picioarele jucătorilor. Todibo, de la Schalke, a acuzat probleme musculare de prin minutul 35 și a fost înlocuit la pauză. Iar Thorgan Hazard, de la galben-negri, a ieșit și el, în cursul reprizei secunde. Tot cu probleme musculare. 

3. „Să-ți f.. bunica!" 

Dacă la Dortmund, spre deosebire de alte stadioane, s-au respectat în mare măsură regulile anti-coronavirus, în schimb, stadionul gol a permis microfoanelor de fond să capteze toate injuriile pe care și le-au adresat jucătorii. Astfel, la un moment dat, după un duel mai încins, Todibo i-a strigat lui Haaland "Să-ți f.. bunica!".

DORTMUND - SCHALKE 4-0 // VIDEO „Am rezolvat problema stadioanelor goale!” » Ingenioasa soluție a unui fan de a urmări meciul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează