INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

DORTMUND - SCHALKE 4-0 // VIDEO „Am rezolvat problema stadioanelor goale!” » Ingenioasa soluție a unui fan de a urmări meciul

DORTMUND - SCHALKE 4-0
DORTMUND - SCHALKE 4-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 18:54

Un microbist a rezolvat problema stadioanelor goale din Germania, unde azi s-a reluat fotbalul. 

„Revierderby”, duelul dintre Borussia Dortmund - Schalke, a fost câștigat clar de gazde, scor 4-0 (Haaland '28, Guerreiro '45, 63 T. Hazard '48).

Carlos Reynoso a postat pe Twitter un video în care arată că urmărește meciul Dortmund - Schalke pe calculator. Pe un monitor alăturat a dat play unui video mai vechi de pe YouTube cu atmosfera de la meciurile de acasă ale galben-negrilor, ai căror fani, porecliți „Zidul Galben” sunt recunoscuți pentru atmosfera senzațională creată. „Am rezolvat problema stadioanelor goale!”, a exclamat userul.

„Ok, am văzut suficient. E nevoie de zgomote de tribună”
Alexi Lalas, fost fotbalist american 

„Sunete înregistrate cu fanii ar face experiența mult mai plăcută”
Stuart Holden, fost fotbalist american

„Fără spectatori... foarte ciudat. Fără ei, fotbalul e nimic. Cu creșterea numărului de meciuri live la TV, importanța fanilor a devenit subevaluată. Energia suporterilor e uneori un al 12-lea jucător” 
Joey Barton, fost fotbalist englez 

„Parcă mă uit la un antrenament. Se aud jucătorii și antrenorii țipând. Abia acum valorăm cum trebuie puterea fanilor. Căpitanii au ales terenul stând la 3 metri distanță când imediat după se luptă pentru minge față-n față...” 
Cesc Fabregas, AS Monaco

BORUSSIA DORTMUND - SCHALKE 4-0 » N-au simțit pauza! Victorie clară în „Revierderby” pentru galben-negri, care s-au apropiat la un punct de Bayern Munchen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  18 Mai 2020, 08:44

Asta ar trebui sa fie o lectie pt UEFA si sa programeze finalele Europa League si Champions League in Belarus sau Faroe, tari care permit accesul fanilor in tribune.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează