INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA

3 informații tari de ultimă oră din campionatele lumii » Real o reclamă pe Inter la FIFA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 15:27

Mijlocașul croat Luka Modrici nu pleacă de la Real Madrid, chiar dacă a fost dorit de Inter Milano.

Real a decis să răspundă insistențelor lui Inter de a-l transfera printr-o reclamație oficială la FIFA. Madrilenii se plâng că mijlocașul croat a fost contactat ilegal (nu în ultimele 6 luni) de nerazzurri, vicecampionul mondial având contract până în 2022 și o clauză de reziliere fixată la 750 de milioane de euro.

Și Modrici, 32 de ani, a renunțat la visul de a juca împotriva lui Ronaldo în Serie A și a postat un mesaj pe Twitter, după ce-a pierdut Supercupa Europei, 2-4 cu Atletico: "Un eșec care nu definește această echipă. Trebuie să ridicăm capul și continuăm să muncim cum am făcut-o mereu".

Sud-coreeni l-au angajat pe Bento

Coreea de Sud și-a pus selecționer nou. "Taeguk Warriors" vor fi pregătiți de Paulo Bento (foto), 49 de ani, care a semnat o înțelegere valabilă până la Mondialul din Qatar 2022 și va câștiga în total 3 milioane de euro.

"Se potrivește stilului fotbalului nostru, echipele sale punând mare presiune pe adversar și bazându-se pe defensivă solidă și pe contraatac. E profesionist, charismatic, are pasiune și încredere", au explicat alegerea șefii federației de la Seul.

Paulo Bento, care a antrenat Portugalia între 2010 și 2014, ducând-o în semifinalele CE 2012, l-a înlocuit pe Shin Tae Yong. 

Gündogan visează la noi trofee

Dacă Mesut Özil a ales să se retragă după CM din Rusia din naționala Germaniei, după criticile primite în urma pozei făcute cu președintele Turciei, Erdogan, colegul său implicat în același scandal are o atitudine complet diferită.

Ilkay Gündogan, 27 de ani, a anunțat pe contul de Instagram că vrea să continue în echipa lui Löw, făcându-și planuri mărețe de viitor. "Obiectivele mele sunt să câștig Liga Campionilor și cel puțin un trofeu cu naționala". Mijlocașul cu 27 de selecții, internațional din 2011, a ratat turneul final din Brazilia din cauza unei accidentări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează