INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEEDS - MANCHESTER CITY 0-4

VIDEO+FOTO În marș spre titlu! Manchester City e la 4 meciuri de un nou campionat câștigat

Manchester City a învins-o pe Leeds, scor 4-0, în runda #35 din Premier League. „Cetățenii” au un punct avans față de Liverpool cu 4 runde rămase de disputat. +7   FOTO
Manchester City a învins-o pe Leeds, scor 4-0, în runda #35 din Premier League. „Cetățenii” au un punct avans față de Liverpool cu 4 runde rămase de disputat.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 21:35 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 21:53

Manchester City a învins-o pe Leeds, scor 4-0, în runda #35 din Premier League. „Cetățenii” au un punct avans față de Liverpool cu 4 runde rămase de disputat.

Lupta la titlu din Premier League e una extrem de strânsă. Liverpool a câștigat azi pe terenul lui Newcastle, la limită, 1-0, și spera ca liderul să se încurce. N-a fost să fie.

Real Madrid este noua campioană a Spaniei! Ancelotti, performanță remarcabilă + cum au sărbătorit „galacticii”
REAL MADRID - ESPANYOL 4-0
Real Madrid este noua campioană a Spaniei! Ancelotti, performanță remarcabilă + cum au sărbătorit „galacticii”

Manchester City, la 4 meciuri de un nou titlu în Premier League

„Cetățenii” au deschis rapid scorul pe Elland Road, minutul 15, din fază fixă. Foden i-a pus mingea pe frunte lui Rodri, iar mijlocașul defensiv al oaspeților l-a învins pe Meslier cu o lovitură de cap bine plasată, la „lung”, din marginea careului mic.

Golul doi al campioanei a venit tot în urma unei faze fixe (54). Centrarea aceluiași Foden a ajuns la Ruben Dias, portughezul a reluat spre poartă, iar Ake a împins balonul în plasă din apropiere.

City nu s-a oprit aici. Jesus (78) a ajuns la 6 goluri într-o săptămână, iar Fernandinho, în prelungiri (90+3), a stabilit scorul final. Golurile celor doi, mai jos:

Leeds - Manchester City 0-4 în Premier League

+3 FOTO

Cu cine joacă Manchester City și Liverpool până la finalul campionatului

CITYLIVERPOOL
Newcastle (a)Tottenham (a)
Wolves (d)Aston Villa (d)
West Ham (d)Southampton (d)
Aston Villa (a)Wolves (a)

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Răspunsul lui Xavi pentru Ronald Koeman, după ce olandezul l-a criticat pentru rezultatele Barcelonei

Chiricheș, evoluție catastrofală în eșecul umilitor suferit azi de Sassuolo: „A jucat la adversari” » Schimbat la pauză!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1237984729714885
Tibberius Cee  •  01 Mai 2022, 02:40

Care mars spre titlu? Liverpool le sufla in ceafa, motiv pentru care city rtebuie sa joace meci de meci cu prima formatie in campionat. Ceea ce i-a costat in Cupa Angliei, si ii va putea costa calificarea in finala CL.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close