INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Răspunsul lui Xavi pentru Ronald Koeman, după ce olandezul l-a criticat pentru rezultatele Barcelonei

Xavi Hernandez
Foto: Imago
Xavi Hernandez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 19:40 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 20:06

Xavi Hernandez (42 de ani), antrenorul celor de la Barcelona, a ținut să-i răspundă lui Ronald Koeman, cel care l-a „înțepat” pentru modul în care evoluează catalanii sun comanda sa.

„Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat. Alta era situația acolo când eram eu antrenor”, a fost declarația lui Koeman.

Real Madrid este noua campioană a Spaniei! Ancelotti, performanță remarcabilă + cum au sărbătorit „galacticii”
REAL MADRID - ESPANYOL 4-0
Real Madrid este noua campioană a Spaniei! Ancelotti, performanță remarcabilă + cum au sărbătorit „galacticii”

Xavi a ținut să-i răspundă elegant olandezului și a avut un mesaj de mulțumire pentru actuala conducere a clubului.

Xavi: „Nu pot să îi schimb impresiile lui Ronald Koeman”

„Nu pot să îi schimb impresiile lui Ronald Koeman. Nu am fost în acel moment la echipă și nu am de gând să-mi dau cu părerea. Am un respect imens pentru el și îl admir, pentru că a venit la echipă într-un moment dificil. Am cel mai mare respect pentru Ronald pentru munca și efortul pe care le-a depus. 

Îi mulțumesc, nimic mai mult. Simt sprijinul președintelui, al lui Jordi Cruyff, Mateu Alemany, al fanilor Barcelonei și o să îi răsplătesc dând totul la rândul meu. 

Părea că am găsit cheia succesului și apoi am pierdut trei meciuri la rând, am avut mici probleme și acestea sunt momentele în care se vede valoarea antrenorului și a jucătorilor. Trebuie să ne arătăm adevărata față, nu există altă cale”, a declarat Xavi potrivit Mundo Deportivo

Ronaldo Koeman: „Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat”

După ce la începutul lui martie, tehnicianul oferea un interviu amplu în care vorbea despre plecarea sa de la Barcelona, viitorul antrenor al naționalei Olandei a avut o nouă ieșire în care l-a înțepat pe actualul antrenor, Xavi, pentru distanța uriașă la care se află catalanii de rivala Real Madrid în clasament.

„Cu siguranță s-au îmbunătățit lucruri acolo. Au semnat cu trei atacanți sau trei jucători care joacă în față. Nu este bine să comparăm. Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat. Alta era situația acolo când eram eu antrenor. Nu este totuși bine să comparăm.

Treaba lui Xavi este la fel de complicată ca a mea. Nu este nevoie să mințim, dacă pierzi meciuri pe teren propriu se întâmplă pentru un motiv. Aceasta este ralitatea la FC Barcelona acum. 

În orice caz, trebuie să se știe că eu nu am avut sprijinul deplin al președintelui.Sper că a învățat din asta și că îl susține pe Xavi. Situația clubului mă doare, e trist pentru că sunt de-al lor
- Ronald Koeman

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Bayern și Dortmund s-au făcut de râs în Bundesliga: înfrângeri și 7 goluri încasate » Lewandowski și Haaland, din nou evidențiați
Bundesliga
Bayern și Dortmund s-au făcut de râs în Bundesliga: înfrângeri și 7 goluri încasate » Lewandowski și Haaland, din nou evidențiați
Chiricheș, evoluție catastrofală în eșecul umilitor suferit azi de Sassuolo: „A jucat la adversari” » Schimbat la pauză!
SERIE A
Chiricheș, evoluție catastrofală în eșecul umilitor suferit azi de Sassuolo: „A jucat la adversari” » Schimbat la pauză!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  01 Mai 2022, 01:58

Ce mișto! Am citit și articolul cu "înțepăturile", și "replica". Realitatea e ca nu a fost nicio intepatura și nicio replica, s-au lăudat reciproc. E pentru click-uri, sau sunteți fumați?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează