INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ronald Koeman, interviu nemilos după plecarea de la Barcelona » „Săgeți” în toate direcțiile: „Eu n-am primit ce a primit Xavi!”

Ronald Koeman / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ronald Koeman / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 18:53 / Actualizat joi, 03 martie 2022 18:58

Ronald Koeman, 58 de ani, a oferit un amplu interviu despre plecarea sa de la Barcelona din urmă cu patru luni. Tehnicianul olandez continuă să fie rănit în orgoliu și se plânge că Xavi, succesorul său, beneficiază de unele privilegii de care el n-a avut parte.

Au trecut patru luni de când Koeman a fost îndepărtat de la Barcelona, însă rana provocată de acea despărțire nu s-a cicatrizat nici acum. Tehnicianul nu se ferește să „înțepe” conducerea clubului, acuză din nou plecarea lui Messi și admite că s-a gândit „prea mult la interesul clubului și nu la mine”.

Ronald Koeman, interviu după plecarea de la Barcelona: „De ce a trebuit să plece Messi?”

Dacă e să mă învinovățesc pentru ceva, este că m-am gândit prea mult la interesul clubului și nu la mine. La insistențele conducerii am acceptat ca anumiți jucători să plece pentru a obține banii necesari. 

Dar când vezi că aduc un jucător pentru 55 milioane de euro (achiziționarea lui Ferran Torres) la scurt timp după ce Messi pleacă, te întrebi... oare a fost și altceva? De ce a trebuit să plece Messi?”, a declarat tehnicianul olandez, conform Marca

Motivul cinic pentru care Roman Abramovich ar fi anunțat că va dona bani victimelor războiului
ANGLIA
Motivul cinic pentru care Roman Abramovich ar fi anunțat că va dona bani victimelor războiului

Ronald Koeman: „Eu nu am primit timpul pe care l-a primit Xavi”

„Nu mă veți mai vedea pe Camp Nou pentru moment, încă nu pot. Nu pot să pretind că nu s-a întâmplat nimic. Eu nu am primit timpul pe care l-a primit Xavi. E în continuare dureros

Eu m-am confruntat cu numeroase accidentări. Acum, Pedri și Dembele sunt apți. Și el a avut aceeași problemă la început, cu mulți jucători accidentați. Fiecare antrenor are nevoie de răbdare din partea conducerii. Xavi a primit-o, inclusiv întăriri. Au fost aduși trei atacanți, ceea ce și mie mi-ar fi plăcut. Dar sunt fericit pentru club, pentru jucători, se descurcă mai bine acum”, a spus Koeman, potrivit sursei citate. 

Cifre dezastruoase pentru Ronald Koeman la Barcelona

Doar 14 luni a rezistat tehnicianul olandez pe banca Barcelonei, reușind să câștige un singur trofeu, Cupa Regelui. În mandatul său, formația blaugrana l-a pierdut gratis pe legendarul Leo Messi, care a semnat în această vară cu PSG, după ce Barcelona a ajuns în imposibilitatea de a-i prelungi contractul din cauza problemelor financiare.

Koeman a devenit doar al doilea antrenor al Barcelonei care pierde primele 3 El Clasico. „Recordul” îi aparținea lui Patrick O'Connell (1935 -1940).

VIDEO Imagini de la antrenamentele Barcelonei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

PSG nu se gândește să renunțe la Sergio Ramos: „Lucrurile nu sunt cum ne-am imaginat, dar încă poate juca”

Noi sancțiuni dictate de UEFA, după ce Belarus a ajutat Rusia în războiul cu Ucraina

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
michael
michael  •  03 Martie 2022, 23:10

Koeman, ciocul mic, ce juca Barca cu tine, și ce joacă cu Xavi?? Mie mi-ar fi rușine să mai vorbesc, schimbări la lot ff puține. NU erai antrenor de Barca, cum nu-s eu de Real. Îți place sau nu, asta-i realitatea. Și apoi ce te mai interesează, ți-ai luat teșcheleaua de câteva milioane, pe care nu le poți lua din drum, așa că..................

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Martie 2022, 22:15

Aceasta caricatura de antrenor a reusit sa aduca Barcelona la un nivel nemaiintilnit pina acum.

befree
befree  •  03 Martie 2022, 22:05
Postat de gazistu pe 03 Martie 2022, 20:28

nu tii rusine ma??? ai tinut de aia 8 mil E/sezon , chiar daca naveai rezultate!! lotul in afara de ferran torres e acelasi... si rezultatele, sunt la ani lumina. sau ce credeai ca ramai acolo chiar daca castigat 1 meci la 3 etape??? pai stiu ca tie greu sa recunosti, dar Xavi are rezultate, tu cu 8 mil / sezon, tot rosu veneai la interviuri , dupa rezultate!!

Rezultate, ani lumina, bla bla... Despre ve vorbesti? Barcelona e aceeasi catastrofa, nu prinde loc de cl :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează