INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG nu se gândește să renunțe la Sergio Ramos: „Lucrurile nu sunt cum ne-am imaginat, dar încă poate juca”

Sergio Ramos/ foto: Imago
Sergio Ramos/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 15:15 / Actualizat joi, 03 martie 2022 16:55

Leonardo (52 de ani), directorul sportiv de la PSG, s-a arătat dezamăgit de ce a oferit Sergio Ramos (35 de ani) clubului până în acest moment. Sosit în vară de la Real Madrid, fundașul a bifat doar 5 meciuri în tricoul parizienilor.

Spaniolul, măcinat de accidentări în ultimele 10 luni, a jucat foarte rar la PSG, ultimul meci datând din 23 ianuarie. Deși a semnat în iulie cu echipa franceză, Ramos a debutat abia pe 29 noiembrie, într-o victorie cu Saint-Ettiene, 3-1.

PSG i-a pus pe masă lui Mbappe un contract astronomic » Ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume!
FRANȚA
PSG i-a pus pe masă lui Mbappe un contract astronomic » Ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume!

Leonardo, despre transferul lui Ramos

Leonardo a oferit recent un amplu interviu cotidianului L'Equipe, iar directorul sportiv de la PSG a fost întrebat și despre situația lui Sergio Ramos.

„Când l-am adus, era apt din punct de vedere fizic. A jucat cinci meciuri până acum. Din păcate, lucrurile nu sunt cum ni le-am imaginat. Este dificil pentru el, pentru toată lumea. Dar rapoartele noastre sunt clare. În ziua în care vom spune că nu mai poate juca, totul va fi clar. Nu este cazul momentan. 

După aceea, faptul că nu joacă îi îngreunează rolul de lider. Vom aștepta înainte de a trage concluzii, sezonul nu s-a terminat. Nu mi-e teamă să-mi asum responsabilitatea pentru greșelile mele, atunci când le fac. Nasser (n.r. - președintele lui PSG) îmi dă încredere totală, îmi oferă o autonomie reală și pentru asta îi mulțumesc. Să lucrezi în acest spirit este minunat. De aceea spun și eu că PSG este un club mare”.

1 gola marcat Sergio Ramos pentru PSG, împotriva lui Reims

Citește și:

„Tăcerea e o crimă” » Alt atac dur asupra fotbaliștilor ruși: „Vom fi și mai agresivi decât voi când treceți granița înarmați”

Încă un antrenor renunță la post în Rusia » A plecat înainte să debuteze!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  03 Martie 2022, 22:20

Gloaba de lux.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează