INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG i-a pus pe masă lui Mbappe un contract astronomic » Ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume!

Kylian Mbappe, PSG // foto: Imago Images
Kylian Mbappe, PSG // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 08:23 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 09:11

PSG nu acceptă să-l piardă pe Kylian Mbappe (23 de ani). Liderul din Ligue 1 a pregătit un contract fantastic pentru fotbalistul francez, cu un bonus astronomic la semnătură: 100 de milioane de euro.

Actualul contract dintre Kylian Mbappe și PSG va expira în vară. Atacantul francez a refuzat până acum propunerile de prelungire a înțelegerii și este de așteptat să meargă la Real Madrid în vară, atunci când va rămâne liber de contract.

Un fost mare fotbalist italian n-are niciun dubiu: „Messi se va întoarce la Barcelona la sfârșitul sezonului”
PSG
Un fost mare fotbalist italian n-are niciun dubiu: „Messi se va întoarce la Barcelona la sfârșitul sezonului”

PSG i-a făcut o propunere astronomică lui Mbappe

Pentru a împiedica împlinirea acestui scenariu, șeicii care conduc PSG plusează serios. Ei i-au oferit lui Mbappe un contract uluitor, cu un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro net. Mbappe ar fi astfel răsplătit pentru faptul că ar continua la Paris în loc să semneze cu Real Madrid.

Noul contract s-ar întinde pe două sau trei sezoane, dezvăluie cotidianul spaniol AS, iar salariul lui Mbappe în fiecare an ar fi între 50 și 53 de milioane de euro net. Kylian ar deveni, astfel, cel mai bine plătit fotbalist din lume. Dacă ar semna și ar rămâne la PSG până la finalul celor 3 ani de contract, ar încasa peste 250 de milioane de euro! 

Contractul, care s-ar afla pe masa lui Mbappe de o săptămână, ar conține și o clauză specială: în 2024, la sfârșitul anului 2 al înțelegerii, s-ar activa o clauză de reziliere, care i-ar permite lui Mbappe să părăsească clubul, în eventualitatea în care ar fi tentat de o altă ofertă.

Kylian Mbappe înclină spre Real Madrid. Familia acestuia insistă pentru PSG 

De negocieri se ocupă părinții lui Kylian Mbappe. Mama acestuia, Fayza Lamari, este încântată de propunerea din partea lui PSG, dar Mbappe ar înclina în continuare către o mutare la Real Madrid, potrivit presei apropiate de madrileni.

PSG este conștientă de importanța lui Mbappe. Chiar în meciul tur cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, fotbalistul francez a fost, de departe, cel mai bun om de pe teren. El a înscris unicul gol al întâlnirii, în minutele de prelungire, la capătul unei acțiuni individuale.

Mbappe are 205 meciuri, 156 de goluri și 78 de pase decisive la PSG, care l-a cumpărat în 2018 în schimbul a 145 de milioane de euro.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Thomas Tuchel a răbufnit la conferința de presă: „Opriți-vă!” » Întrebările jurnaliștilor care l-au enervat pe tehnicianul lui Chelsea

Conflict Ucraina - Rusia și între naționalele de fotbal: „Nenorocitule, faci la fel ca idioții tăi din echipă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  02 Martie 2022, 16:08

Eu cred că Muppet ăsta trebuie să aleagă ce vrea!! Dacă vrea glorie, trebuie să plece la Real, dacă vrea bani, trebuie să rămână la qatarez!! Momentan, se pare că nici el nu știe exact ce-și dorește.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează