INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Un fost mare fotbalist italian n-are niciun dubiu: „Messi se va întoarce la Barcelona la sfârșitul sezonului”

Fabrizio Ravanelli (53 ani), fostul mare atacant italian, e de părere că Lionel Messi (34 ani) se va întoarce la Barcelona la finalul sezonului, chiar dacă mutarea se va petrece gratis, iar argentinianul va avea un salariu foarte mic.
Fabrizio Ravanelli (53 ani), fostul mare atacant italian, e de părere că Lionel Messi (34 ani) se va întoarce la Barcelona la finalul sezonului, chiar dacă mutarea se va petrece gratis, iar argentinianul va avea un salariu foarte mic.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 16:39 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 17:03

Fabrizio Ravanelli (53 ani), fostul mare atacant italian, e de părere că Lionel Messi (34 ani) se va întoarce la Barcelona la finalul sezonului.

Ravanelli consideră că superstarul argentinian a făcut o greșeală mare prin transferul la Paris, acolo unde nu a dat randamentul pe care îl așteptau francezii.

„Messi se va întoarce la Barcelona”

„În ceea ce îl privește pe Messi, cred că este un fotbalist extraordinar, care a demonstrat de-a lungul anilor că este numărul 1.

Justin Ștefan, schimbare radicală față de Răzvan Burleanu » Cum au ajuns LPF şi FRF să strângă relaţiile: „Nu e o pace ciudată”
LPF
Justin Ștefan, schimbare radicală față de Răzvan Burleanu » Cum au ajuns LPF şi FRF să strângă relaţiile: „Nu e o pace ciudată”

Acum însă, trece printr-o perioadă dificilă din cariera sa. Sunt convins în acest moment că aventura lui la Paris s-a încheiat pentru că, după părerea mea, se va întoarce la Barcelona la sfârșitul anului, chiar dacă o va face gratis, și chiar dacă va avea un salariu foarte mic.

Casa lui este Barcelona și el știe că a făcut o mare greșeală când a ales să meargă la Paris”, a declarat Ravanelli, conform publicației spaniole AS.

Citește și:

FCSB și sponsorul Rapidului ajută refugiații de la graniță: „Îi ducem unde vor”

VIDEO UEFA, discurs oficial anti-Rusia: „Războiul, o atrocitate! Fotbalul vrea pace acum!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  26 Februarie 2022, 10:20

Sa vina sa ce? De câteva sezoane ii trăgea in jos, randamentul lui scade.. e vârsta. Fiind jucător de explozie, e normal. Ar fi o Nebunie sa ii opresti acum pe copiii care au început sa meargă - Pedri, Gavi și Nico. După ce au suferit in ultimii ani, sa înceapă din nou sa joace pentru el.. cât? Un an? Și Dup-aia iar reconstrucție?

michael
michael  •  25 Februarie 2022, 22:14

Cu siguranță, la finele sezonului Messi nu va mai rămâne la Paris!! Nu știu unde pleacă, dar sigur o va face! Acum a realizat probabil ce a făcut(forțat desigur, de împrejurări). Este posibil să aibă ușa deschisă la Barca, dar în cu totul alte condiții(pretenții) financiare. Ușor, ușor, observ că Barca își revine, și probabil și el s-ar simți ca acasă, și va juca altceva decât o face la Paris. Este doar o părere personală.

contrabas3
contrabas3  •  25 Februarie 2022, 21:33
Postat de Razvan Mihailescu pe 25 Februarie 2022, 19:54

Un fotbalist inventat si fortat de guardiola, si asta pus de conducere sa faca din el o vedeta, i sa permis orice, a jucat o echipa pt. el ca dovada ca i cam NULA in alta parte, o inventie, nu cel mai bun din lume

Stimate domn, nu sunt toți de acord cu dumneata. Cifrele carierei lui Messi spun despre cât de bune este - cu adevărat un fenomen.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează