CAMPIONATE  ·  TRAGEDIE

400 de fani au sfidat carantina și i-au adus ultimul omagiu lui „El Trinche”!

Carlovich a plecat pe ultimul drum venerat ca un erou
Carlovich a plecat pe ultimul drum venerat ca un erou

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 10:22

Demonstrație uriașă de iubire a suporterilor lui Central Córdoba pentru idolul lor, Tomás Carlovich, ucis la 74 de ani și al cărui sicriu a fost depus pe stadionul Gabino Sosa.

Fanii argentinieni au rupt carantina și au uitat și de distanțarea socială pentru a se despărți de cel despre care marele Maradona mărturisea că "a fost mai bun ca mine!". Patru sute de suporteri ai lui Central Córdoba s-au adunat pe stadionul "Gabino Sosa", într-o impresionantă probă de iubire față de idolul lor, Tomás Felipe Carlovich, depus în sicriu la centrul terenului, înaintea înhumării.

Dreptate pentru cel ucis

Procesiunea, în care ultrașii i-au dedicat cântece, mesaje, "El Trinche n-a murit, a fost omorât", și graffitiuri omagiale, nu a fost lipsită însă de momente tensionate, din tribune cerându-se dreptate pentru crima comisă. Carlovich a ajuns la spital în comă, după ce a fost bătut cu sălbăticie în cap miercuri de un hoț ce voia să-i fure bicicleta pe o stradă din Santa Fe, iar vineri s-a stins în timpul operației. Sicriul, cu o minge deasupra capacului, a fost dus spre cimitir în aplauzele suporterilor.

"Ai dansat în jurul nostru"

Tomás nu a jucat la naționala "pumelor", dar argentinienii l-au iubit enorm pentru talentul lui unic. Și Maradona a comentat îndurerat: "Cu modestia ta ne-ai cucerit pe toți, ai dansat în jurul nostru, Trinche. Nu pot să cred, te-am văzut de curând și ne-ai părăsit. Odihnește-te în pace, profesore!" 

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1