INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

400 de fani au sfidat carantina și i-au adus ultimul omagiu lui „El Trinche”!

Carlovich a plecat pe ultimul drum venerat ca un erou
Carlovich a plecat pe ultimul drum venerat ca un erou

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 10:22

Demonstrație uriașă de iubire a suporterilor lui Central Córdoba pentru idolul lor, Tomás Carlovich, ucis la 74 de ani și al cărui sicriu a fost depus pe stadionul Gabino Sosa.

Fanii argentinieni au rupt carantina și au uitat și de distanțarea socială pentru a se despărți de cel despre care marele Maradona mărturisea că "a fost mai bun ca mine!". Patru sute de suporteri ai lui Central Córdoba s-au adunat pe stadionul "Gabino Sosa", într-o impresionantă probă de iubire față de idolul lor, Tomás Felipe Carlovich, depus în sicriu la centrul terenului, înaintea înhumării.

Dreptate pentru cel ucis

Procesiunea, în care ultrașii i-au dedicat cântece, mesaje, "El Trinche n-a murit, a fost omorât", și graffitiuri omagiale, nu a fost lipsită însă de momente tensionate, din tribune cerându-se dreptate pentru crima comisă. Carlovich a ajuns la spital în comă, după ce a fost bătut cu sălbăticie în cap miercuri de un hoț ce voia să-i fure bicicleta pe o stradă din Santa Fe, iar vineri s-a stins în timpul operației. Sicriul, cu o minge deasupra capacului, a fost dus spre cimitir în aplauzele suporterilor.

"Ai dansat în jurul nostru"

Tomás nu a jucat la naționala "pumelor", dar argentinienii l-au iubit enorm pentru talentul lui unic. Și Maradona a comentat îndurerat: "Cu modestia ta ne-ai cucerit pe toți, ai dansat în jurul nostru, Trinche. Nu pot să cred, te-am văzut de curând și ne-ai părăsit. Odihnește-te în pace, profesore!" 

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Situație absurdă în Germania » Campionatul se reia, dar o echipă a intrat în carantină: „Nu putem juca”

Un fotbalist turc și-a omorât fiul de 5 ani într-un gest terifiant: „Nu am probleme psihice, dar nu îl iubeam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează