INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Un fotbalist turc și-a omorât fiul de 5 ani într-un gest terifiant: „Nu am probleme psihice, dar nu îl iubeam”

Cevher Toktaş (32 de ani), mijlocaș la Bursa Yıldırımspor în ligile inferioare din Turcia, și-a ucis fiul de 5 ani
Cevher Toktaş (32 de ani), mijlocaș la Bursa Yıldırımspor în ligile inferioare din Turcia, și-a ucis fiul de 5 ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 07:24

Cevher Toktaş (32 de ani), mijlocaș la Bursa Yıldırımspor în ligile inferioare din Turcia, și-a ucis fiul de 5 ani. 

Pe 23 aprilie, Cevher Toktaş și-a internat fiul la un spital local din Bursa, cu simptome de tuse și febră ridicată. Doctorii i-au carantinat pe amândoi, considerând că simptomele erau unele specifice coronavirusului. Câteva ore mai târziu, fotbalistul a chemat de urgență medicii, afirmând că băiatul avea dificultăți în a respira. Eforturile au fost zadarnice. După două ore, copilul în vârstă de 5 ani a fost declarat mort. Autoritățile au considerat cauzele ca fiind unele naturale, dar o mărturie terifiantă a avut loc după 11 zile, informează Sabah.

Fotbalistul și-a omorât fiul

Toktaș ș-a prezentat la sediul poliției locale și a recunoscut o crimă macabră: „L-am presat cu o pernă în timp ce stătea pe spate. Timp de 15 minute am făcut asta. Fiul meu se chinuia în tot acest timp. După ce a încetat să se miște am ridicat perna și am stricat la doctori, ca să elimin suspiciunile. Nu l-am iubit niciodată pe fiul cel mic, nu știu de ce s-a întâmplat asta. Nu am nicio boală psihică, pur și simplu nu îl plăceam”.

După ce și-a recunoscut fapta, fostul fotbalist din Superliga turcă a fost arestat și pus sub acuzare pentru crimă și riscă închisoarea pe viață.

Citește și alte știri din Turcia:

Marius Șumudică, după ce a aflat ce îl așteaptă la sosirea în Turcia: „De mult nu am mai plâns așa”

Marius Șumudică, izolat într-un cămin studențesc în Turcia: „Mi-am adus aminte de armată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
eugol
eugol  •  11 Mai 2020, 23:48

Tin sa te contrazic fara a intra prea adanc in lunga si interminabila discutie a avortului. In SUA se discuta de decenii si parerile sunt impartite, aproape de 50/50. Eu am parerea mea, si anume ca sunt destui copii napastuiti pe lume, unii abandonati, altii maltratati. Cei care urmeaza sa fie *** nu vor fi *** de doriti ce sunt, ci pentru ca sunt creati din accident, ca urma unui viol, a unei aventuri, unii sunt *** pt ca parintii nu le pot oferi o viata asa cum se cuvine. Sunt destui copii necajiti, iar daca o femeie (si doar ea, nimeni altcineva nu are drept asupra corpului ei) considera ca trebuie sa faca avort, trebuia sa fie singura care isi ia asta pe constiinta. Dar trebuie sa aiba libertatea de a alege

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

136601184632137
Mihai Panet  •  11 Mai 2020, 21:27
Postat de eugol pe 11 Mai 2020, 14:05

Nick nu are dreptate. Un avort nu inseamna sa omori un om decat daca e facut in ultimele luni de sarcina. In primele luni de sarcina, "copilul" nu exista, e doar un embrion, ca o samanta plantata. Copil e considerat, conform oamenilor de stiinta, in ultimele trei luni de sarcina. Pana atunci, el nu e format in adevaratul sens al cuvantului, nu are constiinta.

Un embrion de om e om. E cam aiurea sa spui ca incepe sa fie om de la un anumit punct. Pai inainte ce era, nu tot om? Cica in timpul avortului unii copii se feresc, incearca sa scape. Nu as zice ca nu au constiinta. Ca nu o au ca la un adult sau un copil de citeva luni / ani, aia e altceva. Dar de ce trebuie sa aiba o anumita constiinta ca sa fie om? Daca ar avea constiinta si nu ar folosi-o, nu ar fi tot om? Copilul cind se joaca nu se gindeste "ce sunt eu, de unde vin, unde ma duc". Are viata in el. E om cu viata, in curs de dezvoltare. E absurd sa decizi ca poate fi omorit pe baza unei definitii. Viata nu se rezuma la definitii si soarta unui om nu poate fi hotarita asa. Ii tratam pe morti cu mai mult respect decit pe copiii nenascuti.

10216741700672837
Kevin Mann  •  11 Mai 2020, 15:15
Postat de eugol pe 11 Mai 2020, 14:05

Nick nu are dreptate. Un avort nu inseamna sa omori un om decat daca e facut in ultimele luni de sarcina. In primele luni de sarcina, "copilul" nu exista, e doar un embrion, ca o samanta plantata. Copil e considerat, conform oamenilor de stiinta, in ultimele trei luni de sarcina. Pana atunci, el nu e format in adevaratul sens al cuvantului, nu are constiinta.

Am dreptate! Criminalii care vor să își sufoce conștiința vor spune oricând altceva. ——- Adevărul spus de doctori este că de la 5 săptămâni și jumătate “embrionul“ are inimă și se aud deja bătăile ei. An trei copilași și la toți le-am auzit bătăile inimii, înainte ca oamenii de știință despre care ai amintit, să îi considere “human beings “. ——- Dacă bătaia inimii sau oprirea ei este semnul vieții, repsectiv al morții, atunci “embrionul” este deja om, și cine îl scoate cu cleștele bucată cu bucată din burta mamei lui este la fel de mare ucigaș ca și mama care își dă acceptul pentru asta!! —- Au ajuns guvernele să ne spună când omul e “om” și când nu e?! ———————— “Când nu eram decât un embrion fără chip, ochii Tăi mă vedeau; și în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.” - Psalmul 139:16

Vezi toate comentariile (19)
Comentează