INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

5 schimbări radicale testate de FIFA » Fanii, revoltați: „Fotbalul va muri!”

FIFA vrea să testeze noi reguli pentru fotbal. Fanii nu sunt deloc încântați de inițiativa organizației conduse de Gianni Infantino.
FIFA vrea să testeze noi reguli pentru fotbal. Fanii nu sunt deloc încântați de inițiativa organizației conduse de Gianni Infantino.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 20:53 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 21:55

FIFA vrea să testeze noi reguli pentru fotbal. Fanii nu sunt deloc încântați de inițiativa organizației conduse de Gianni Infantino.

Potrivit Mundo Deportivo, forul mondial își dorește să ducă fotbalul la un nou nivel și va testa o serie de implementări radicale în „Cupa Viitorul Fotbalului” - turneu organizat în Olanda, la care participă formațiile U19 ale celor de la PSV, Alkmaar, Leipzig și Club Brugge.

Ce reguli va testa FIFA:

  • două reprize de câte 30 de minute;
  • cronometrul se oprește când balonul iese din teren;
  • schimbări nelimitate;
  • repuneri de la margine cu piciorul;
  • eliminare de 5 minute pentru primirea cartonașului galben.

La finalul competiției, care a început în această săptămână, FIFA va evalua impactul noilor schimbări și va analiza dacă acestea ar trebui sau nu propuse către IFAB, organismul care reglementează regulile fotbalului.

După ce s-au pus la curent cu noile informații, majoritatea fanilor au răbufnit pe rețelele de socializare:

  • „Dacă portarul ar primi galben, înseamnă că acea echipa ar juca fără goalkeeper 5 minute?!” 
  • „Doar o regulă e bună, ca minutele să nu curgă când balonul nu e în joc. Pentru restul, un categoric NU!” 
  • „Reprize de 30 de minute? Îngrozitor!” 
  • „Nu e de mirare de ce fotbalul decade...” 
  • „Fotbalul va muri dacă aceste reguli vor fi implementate, trebuie să rămână sportul clasic, pe care-l știm cu toții”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„E știrea anului, Mbappe s-a înțeles cu noua echipă!” » Transferul verii în Europa

Parma, cu Dennis Man pe teren, victorie în primul amical al verii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
aurelianionut
aurelianionut  •  18 Iulie 2021, 12:58

Totul a inceput cu VAR.Pai in loc de VAR,n-ar fi fost mai bine sa se puna accent si mai mult pe pregatirea arbitrilor?VAR-ul,dupa parerea mea,e o porcarie,se opresc fazele,jucatorii sunt incalziti,apoi trebuie sa astepte..un intreg talmes-balmes.Apoi,arbitrul ce naiba de rol mai are?Nu mai bine sa puneti o drona arbitru?Sa dea cu socuri electrice in aia care faulteaza sau sunt in offside?:)))Totul se face pentru spatiul alocat reclamelor,acum,te uiti la un meci cu prietenii,dai tare sonorul si brusc,apare o reclama monstruoasa la dejectiile numite pariuri sportive.Se vede clar ca asta nu mai e fotbal,devine incet-incet o mare corporatie la nivel planetar,una in care suporterul conteaza doar cand plateste biletul.Tot aud ..suporterul conteaza,fara el nu e fotbal:))))hai *** ***..daca el conteaza atat de mult..de ce nu-l intrebati si pe el:))))))))Stiti voi,ca la alegeri...vino,voteaza,fac totul pentru tine.Apoi,cand vrei sa vezi primarele,sa zicem,nu tata,audienta:))))ore-ntregi,zile,saptamani:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  18 Iulie 2021, 12:24

o magarie ca cea propusa de usristi sa nu mai hranesti porcii cu resturi alimentare

sibelius
sibelius  •  18 Iulie 2021, 11:36
Postat de dragdim pe 18 Iulie 2021, 08:42

Aberant! Un meci de fotbal american durează o ora pe cronometru, in realitate durează peste 3 ore. Numai niște *** puteau sa propună asemenea regula in fotbal. Dacă tot batem out-ul cu piciorul, hai sa punem portarii sa apere cu fața, e mai spectaculos ! E simplu, toate federațiile trebuie sa se dezafilieze de la FIFA, pentru ca ăștia vor sa distrugă acest sport din dorința de a face și mai mulți bani.

Deci mai bine 90 de minute in care se tavalesc pe jos, trec doua minute pana bate un corner/out/ out de poarta, 3 minute pana se face un zid sau o schimbare decat 60 de minute de timp efectiv.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează