INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

VIDEO „E știrea anului, Mbappe s-a înțeles cu noua echipă!” » Transferul verii în Europa

Mohamed Henni, un celebru vlogger, afirmă că Mbappe va pleca de la PSG în această vară pentru a semna cu Real Madrid.
Mohamed Henni, un celebru vlogger, afirmă că Mbappe va pleca de la PSG în această vară pentru a semna cu Real Madrid.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 19:56 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 20:29

Mohamed Henni, un celebru vlogger francez, afirmă că Mbappe va pleca de la PSG în această vară pentru a semna cu Real Madrid. 

„Am știrea anului! O sursă extrem de apropiată de Mbappe mi-a spus vestea pe care o așteptau toți. Mbappe se duce la Real Madrid, iar transferul va fi anunțat în ultima săptămână a ferestrei de mercato. 

Totul a fost stabilit, acum înțeleg de ce Real nu a mutat spectaculos în această vară”, a dezvăluit Henni. 

De notat că Mohamed este un prieten foarte bun de-ai lui Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid și colegul lui Mbappe de la naționala Franței.

PSG i-a propus un salariu uriaș lui Kylian Mbappe

„Ceea ce îmi doresc este să câștig. Vreau să simt că fac parte dintr-un club unde chiar pot cuceri trofee, cu un proiect solid în jurul meu. Mănânc fotbal, respir fotbal, proiectul sportiv este primordial pentru mine”.

Acestea erau cuvintele lui Kylian Mbappe la sfârșitul sezonului trecut. Și atacantul se referea la Champions League. Încă nu are cupa cu urechi mari și visează la ea.

Kylian, 22 de ani, vrea să se transfere la Real Madrid, deși PSG i-a oferit acum o echipă și mai bună, poate cea mai bună în era qatariană. Cu patru transferuri excelente: Donnarumma (Milan), Hakimi (Inter), Sergio Ramos (Real) și Wijnaldum (Liverpool). Alături de Neymar, Di Maria, Verratti și Marquinhos.

42 de goluriși 11 assisturi a avut Kylian Mbappe sezonul precedent la PSG în 47 de meciuri 193 de goluri (132 de reușite și 61 de pase decisive) a influențat KM7 la PSG (173 de jocuri)

Pentru a-l convinge să semneze un nou contract (actualul expiră vara viitoare), parizienii i-au promis 9 milioane de euro în plus la salariu, de la 18 la 27. Net! Mbappe ar fi luat însă decizia să plece la Real Madrid.

Kylian Mbappe, unul dintre cei mai buni jucători din lume!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imagini în premieră din cantonamentul Italiei la EURO » Au fost șocați de prăbușirea lui Eriksen: „Nici n-am putut să mă uit”

Probleme pentru Honduras, prima adversară a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo: acuzații de rasism » Nemții au ieșit de pe teren

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  22 Iulie 2021, 23:22
Postat de irefutabil pe 18 Iulie 2021, 00:17

Credeam ca Gigi l-a vandut in sfarsit pe Florinel cu 100 de milioane

De bulioane poate.

duster4
duster4  •  18 Iulie 2021, 08:23

Pe asta nu-l vede ne-a cici? Ne-am saturat de stipe vucuri si vucusici.

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Iulie 2021, 03:11

Daca intr-adevar Mbappe ajunge la Real, mi-e frica sa nu faca ce a facut Griezmann la Barcelona. Amandoi sunt jucatori care s-au remarcat in special la nationala Frantei, iar la cluburi au cam ramas datori. S-ar putea sa-l vedem dupa un an-doi trimis la smurdul lui Simeone pentru resuscitare.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează