INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FERENCVAROS

FOTO 5.000 de fani pe stadion la Ferencvaros - Debrecen » Ce soluție au găsit maghiarii

La Budapesta, s-a reluat sâmbătă fotbalul. Liderul Ferencvaros a bătut-o pe Debrecen cu 2-1 și a lansat campania ”Fii acolo cumva”. +9   FOTO
La Budapesta, s-a reluat sâmbătă fotbalul. Liderul Ferencvaros a bătut-o pe Debrecen cu 2-1 și a lansat campania ”Fii acolo cumva”.

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2020 14:10

La Budapesta, s-a reluat sâmbătă fotbalul. Liderul Ferencvaros a bătut-o pe Debrecen cu 2-1 și a lansat campania ”Fii acolo cumva”.

Harta fotbalistică post-pandemie a mai pus trei stegulețe în calendarul restartului. Cehii au jucat o restanță, Teplice - Slovan Liberec 2-0, cu Alex Băluță folosit 56 de minute la învinși. Și armenii au bifat trei partide, iar cel mai aproape de noi, campionatul maghiar a fost repus în mișcare chiar de liderul Ferencvaros, tot sâmbătă seară fiind programate și semifinalele tur ale Cupei Ungariei.

Mesaje citite la stație

Echipa din Budapesta și-a extins avansul la 6 puncte față de MOL Fehervar (2-1), în fața a cinci mii de figurine de carton prezente în tribune, în timp ce la difuzoarele arenei s-au transmis mesaje trimise de fanii reali, rămași la televizor. "E foarte important să păstrăm legătura cu suporterii, interziși din cauza pandemiei, și de aceea noi am lansat campania "Fii acolo cumva". 

+5 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

O nouă tragedie în fotbalul mondial: s-a sinucis Miljan Mrdakovic, atacantul pe care MM Stoica a vrut să-l transfere la FCSB

Un fost golgeter român acuză dur: „E corupție peste tot! Mi-au cerut 4.000 de mărci să joc. Îi chemau pe Cociș și Florescu în locul meu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  24 Mai 2020, 20:27

urat, tot cei unguresc e urat, fara sa supar pe nimeni, e pararea mea si mi-o respect :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close