INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A câștigat 14 trofee sub comanda lui Guardiola, dar Messi numește un alt antrenor drept cel mai important pentru el

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 17:34

Lionel Messi a surprins atunci când a vorbit despre cel mai important antrenor din cariera sa. Argentinianul de 28 de ani îl consideră pe Frank Rijkaard, sub comanda căruia a debutat la Barcelona, drept antrenorul cu cel mai important rol pentru el.

14 trofee a câștigat Messi sub comanda lui Guardiola la Barça

Superstarul argentinian a debutat la Barcelona pe 16 octombrie 2004, într-un meci cu Espanyol, câștigat de echipa lui Rijkaard cu 1-0. Cu 8 minute înainte de final, Messi i-a luat locul lui Deco.

5 trofee €a câștigat Messi sub comanda lui Rijkaard la Barça

"Am avut câte ceva de învățat de la toți antrenorii pe care i-am avut în prima ligă spaniolă, dar cred că cel mai important din cariera mea a fost Rijkaard. Dacă el nu ar fi decis să mă primească la antrenamentele primei echipe a Barcelonei și să mă titularizeze poate că n-aș fi ajuns niciodată unde sunt.

17 ani a trei luni și 22 de zile avea Messi când a debutat la Barça

Mereu am spus că Frank este pentru mine o persoană foarte importantă, a crezut în mine, a contat pe mine la momentul potrivit, mi-a oferit debutul la Barcelona", a spus Messi, conform lavanguardia.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează