INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

„A fost o atmosferă bolnavă” » Noi detalii de la haosul Feyenoord - Ajax! Antrenorul a intrat pe teren: „Folosiți-vă creierul, la naiba!"

Așa a arătat atmosfera la Feyenoord - Ajax +11   FOTO
Așa a arătat atmosfera la Feyenoord - Ajax

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 15:11 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 16:53

John de Wolf, fost stoper al echipei din Rotterdam, actual antrenor secund, le-a cerut suporterilor să nu mai arunce nimic pe teren, după ce Klaassen, mijlocașul lui Ajax, a fost lovit în cap cu o brichetă. Ajax a câștigat cu 2-1 pe De Kuip și s-a calificat în finala Cupei Olandei: pe 30 aprilie, cu PSV Eindhoven.

„O seară neagră în istoria Clasicului nostru”. Pentru De Telegraaf, a fost o „atmosferă bolnavă" la Feyenoord - Ajax. Un meci suspendat de două ori! O dată după nici 30 de secunde, când fumul torțelor galeriei gazdă a acoperit terenul. Apoi, după o oră de joc, când Klaassen, mijlocașul oaspeților, a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribune.

Martor la un BLAT?! Fostul portar al lui Sepsi a recunoscut în direct: „Am avut dubii la acel meci. Trebuia să pierdem”
GSP LIVE
Martor la un BLAT?! Fostul portar al lui Sepsi a recunoscut în direct: „Am avut dubii la acel meci. Trebuia să pierdem”

Căpitanul lui Ajax l-a ironizat pe liderul lui Feyenoord pentru Ramadan

Incidentul major a fost declanșat de o ceartă între căpitanii celor două echipe. Tadici, sârbul „lăncierilor", a râs de Kökcü, liderul turc al adversarilor, făcându-i semn să mănânce. 

O ironie la adresa unui musulman care respectă postul Ramadanului. Cei doi au sărit unul la altul, coechipierii lor au format o grămadă deschisă, în timp ce fanii lui Feyenoord transformau tot felul de obiecte în arme pe care le proiectau peste plasa care desparte peluza de suprafața de joc. Și Klaassen a fost rănit cu o brichetă.

După ce arbitrul a trimis fotbaliștii la vestiare, antrenorul secund al gazdelor a făcut un gest neașteptat. A luat un microfon, a tras firul după el până la mijlocul terenului și le-a vorbit suporterilor. Pe un ton dur.

+7 FOTO

Klaassen: „Mă durea capul și nu puteam să mă concentrez”

„Fanii din zona acea. Folosiți-vă creierul, la naiba!", a tunat John de Wolf, arătând exact de unde fusese lansată bricheta. Și toți spectatorii de pe De Kuip l-au aplaudat. Fostul stoper al lui Feyenoord, 60 de ani, nu s-a oprit: „Nu mai aruncați nimic pe teren. Susțineți echipa, avem nevoie disperată de sprijinul vostru. Dar folosiți-vă mintea!". A mai spus o dată „Folosiți-vă mintea!" înainte de a pleca.

Klaassen, cusut de medici în vestiar, a continuat, însă a fost schimbat după câteva minute. „Mă durea capul și nu puteam să mă concentrez. Ar fi fost foarte curajos să rămân în joc, dar nu avea sens", a declarat mijlocașul lui Ajax. 

Tot el a protestat: „Sunt mereu meciuri nebune la Rotterdam, totuși, nu te aștepți la așa ceva. Orice limită a fost depășită. Am simțit lovitura, una dureroasă, și m-am înfuriat când portarul lui Feyenoord a venit urlând la mine. Îmi curgea sângele, iar el era interesat să mă ridic mai repede".

Feyenoord și-a pedepsit propriii suporteri. A închis sectorul din care a fost lansată bricheta. Nici poliția locală nu a pierdut timpul. Vinovatul, un fan în vârstă de 32 de ani, a fost deja arestat.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Statistică ȘOCANTĂ: Karim Benzema a realizat în El Clasico ceva ce nu mai reușise niciun madrilen de 60 de ani!

O vedetă a lui Bayern a scandalizat Germania: „E prost crescut și arogant". Dar noile probe răstoarnă tot!

România are un singur jucător în Top 100 cei mai buni fotbaliști tineri din lume! Cine e pe primul loc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
badeadorian
badeadorian  •  06 Aprilie 2023, 18:05
Postat de dobrin pe 06 Aprilie 2023, 17:05

Cum asa? A fost lovit de o bricheta si meciul a continuat? Vai, vai, vai...

Asta e .... daca arbitra Deaconu si Becali era interesat de un anume rezultat , se judeca la comisii ....

Str82HeIL
Str82HeIL  •  06 Aprilie 2023, 17:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  06 Aprilie 2023, 17:05

Cum asa? A fost lovit de o bricheta si meciul a continuat? Vai, vai, vai...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează