INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

VIDEO A lovit un arbitru, apoi și-a anunțat demisia: „Am revăzut imaginile, parcă nu mai eram eu. Mi-e jenă!”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 19:53 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 20:02

Giovanni Alosi, antrenorul celor de la Carpignano, a lovit cu pumnul în figură arbitrul partidei cu Oleggio Castello, din Prima Categoria, al 7-lea eșalon al fotbalului italian. 

Giovanni Alosi și-a pierdut cumpătul la scorul de 2-0 pentru Oleggio Castello. A cerut explicații din partea „centralului”, moment în care a primit cartonașul galben. A urmat un gest violent, incalificabil. Deși era ținut de mai multe persoane, l-a lovit pe arbitru cu pumnul. Meciul s-a încheiat cu o victorie la „masa verde”. 

VIDEO Momentul violent în care Alosi lovește arbitrul

Giovanni Alosi și-a dat demisia după gestul violent 

Giovanni Alosi a recunoscut greșeala. A încercat să îi prezinte scuzele arbitrului, iar la scurt timp a anunțat că demisionează. 

„Nu caut justificări. Gestul meu nu are nimic de a face cu valorile și cu felul în care eu înțeleg fotbalul. În primul rând venim aici pentru a ne distra. Nu ar trebui ca tensiunea și stresul să conducă spre astfel de gesturi urâte. 

Mi-e jenă de ce am făcut! Am revăzut și eu imaginile. Pur și simplu nu mă recunosc. Pot doar să prezint scuze arbitrului. Am avut șansa să discut cu el după meci și i-am spus asta personal. Am distrus un meci de fotbal, iar pentru asta sper să mă ierte și adversarii. 

În ultimul rând, mă simt răspunzător pentru eșec. Nu i-aș mai putea privi în ochi pe cei din echipa mea. Avem mulți copii în echipă, grupe de juniori. Sper să înțeleagă că nu sunt un bun exemplu”, a spus Alosi, conform Football-Italia.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Un mare rival, fermecat de Moruțan: „Obișnuiți-vă! Va face asta ani buni de acum înainte”

Donnarumma regretă transferul la PSG: „Se simte trist și singur la Paris!” » Agentul lui, Mino Raiola, atacat!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sooosick
sooosick  •  28 Septembrie 2021, 10:40
Postat de dakesis pe 27 Septembrie 2021, 23:06

un gest absolut admirabil - acela de a-ti asuma greseala si a fi un om responsabil. La noi nimeni nu se simte responsabil pentru nimic. E vreunul de la noi din liga satelor care sa dea o asemenea declaratie dupa un gest asemanator? Asta inseamna civilizatie - sa fii responsabil.

Daca nu era filmat incidentul sa vezi ce isi asuma fapta. Ba, voi ati trait cu lupii toata viata, nu mai stiti ce e bun si ce e rau!

sooosick
sooosick  •  28 Septembrie 2021, 10:39
Postat de iulihenry14 pe 27 Septembrie 2021, 22:22

Aceeasi atitudine ca fluierasii romani. Ii da cartonas galben si apoi se uita la el cu sila, cu fluierul in coltul gurii de parca ar fi cel putin dumnezeu. Nu e bine ce a facut tataie dar nu poti nici sa te uiti sfidator si in fite si figuri la un om pe care il vezi nervos, ca e foarte probabil sa te trosneasca

In Universul tau gri e vinovat arbitru, ca se uita mai sui sau cu un ochi mai deschis...vai de soarta noastra!!!

dakesis
dakesis  •  27 Septembrie 2021, 23:06

un gest absolut admirabil - acela de a-ti asuma greseala si a fi un om responsabil. La noi nimeni nu se simte responsabil pentru nimic. E vreunul de la noi din liga satelor care sa dea o asemenea declaratie dupa un gest asemanator? Asta inseamna civilizatie - sa fii responsabil.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează