INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Donnarumma regretă transferul la PSG: „Se simte trist și singur la Paris!” » Agentul lui, Mino Raiola, atacat!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 19:01 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 19:35

Conflictul dintre Kylian Mbappe (22 de ani) și Neymar (29 de ani) nu e singurul care arde mocnit la PSG. Gianluigi Donnarumma (22 de ani), sosit în această vară la clubul parizian, e supărat că nu i se dau mai multe șanse să evolueze în fața titularului Keylor Navas (34 de ani).

În acest sezon, portarul declarat cel mai bun jucător la Euro 2020, a fost titular în doar două meciuri din Ligue 1, cu Clermont și Olympique Lyon, ambele câștigate și cu un singur gol încasat, de la echipa din Lyon.

În alte patru partide, Donnarumma s-a aflat pe banca de rezerve, iar în primele două meciuri nu a prins lotul, fiind în recuperare. Nici în Liga Campionilor nu a apărat pentru PSG și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă tehnicianul Mauricio Pochettino îl va titulariza în meciul cu Manchester City, care va avea loc marți.

Presa din Italia: „Donnarumma nu ascunde acest lucru”

În aceste condiții, Corriere dello Sport a scris că „Donnarumma se simte trist și singur la PSG” și că „nu ascunde acest lucru”.

Mai mult, publicația italiană îl atacă pentru această situație pe Mino Raiola, agentul jucătorului. „Mino a vrut o revanșă pentru momentul din 2017, când Donnarumma a fost convins de tatăl lui să accepte o prelungire cu AC Milan, fără ca el să încaseze un comision. L-a dus la PSG, însă viața e grea și pentru talente ca Gigio. În fotbal există strategii ale antrenorilor, ierarhii, care nu pot fi schimbate doar pentru că Raiola a vrut să își ia o revanșă, cu ajutorul prietenului său, Leonardo”, scrie Corriere dello Sport. 

Scandal la PSG! Mbappe, filmat în timp ce-l jignea pe Neymar: „Vagabond”
LIGUE 1
Scandal la PSG! Mbappe, filmat în timp ce-l jignea pe Neymar: „Vagabond”

Taberele de la PSG: sud-americanii vs europenii

Despre situația de la PSG a scris și Gazzetta dello Sport, publicația identificând două tabere în rândul supervedetelor de la clubul din Paris. Pe deoparte sunt sud-americanii, care îl susțin pe Navas și sunt de partea lui Neymar; pe de altă parte sunt europenii, liderul lor fiind golgeterul Kylian Mbappe.

Citește și alte știri despre PSG:

Mbappe și Neymar nu se mai înțeleg! Messi le-a stricat relația?

Detalii despre scandalul la PSG: Messi e supărat, iar reacția de la gol spune totul » Pochettino: „Trebuie să fac alegeri. Uneori, deciziile sunt pozitive, alteori, nu. Decizii care plac sau nu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
747433218723787
Dan Catalin  •  28 Septembrie 2021, 15:44

*** sa mergi de la Milan titular incontestabil la 22 de ani sa mergi la psg sa freci banca de rezerve doar pentru ca agentul tau e cine este. Ar trebui agentul sa lucreze pentru jucator si nu invers din pacate in lumea in care traim deja se merge prea departe..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  27 Septembrie 2021, 20:58

Sa-l duca Neymar la niste chefuri, ca-si revine el

Vezi toate comentariile (2)
Comentează