INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mbappe și Neymar nu se mai înțeleg! Messi le-a stricat relația?

Mbappe și Neymar nu se mai înțeleg! Messi le-a stricat relația? // sursa foto: Imago
Mbappe și Neymar nu se mai înțeleg! Messi le-a stricat relația? // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 13:22 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 14:17

Kylian Mbappe a explodat: „Vagabondul ăsta nu-mi dă nicio pasă!”. Se referea la Neymar. Legătura lor s-ar fi răcit după venirea lui Leo Messi la PSG.

Scandal la PSG! Mbappe, filmat în timp ce-l jignea pe Neymar: „Vagabond”

Cifrele spun multe despre legătura Neymar - Mbappe. Cinci partide au jucat împreună în acest sezon și niciunul nu i-a pasat decisiv celuilalt. Nici un assist de la Neymar pentru Mbappe sau invers. 

Iar cei doi au o medie de numai 16 pase schimbate între ei pe meci! Cea mai mică medie din 2017, când au semnat amândoi cu Paris Saint-Germain.

Neymar: „Suntem ca frații”

Reacția francezului, extrem de nervos pe bancă, de-abia înlocuit la 2-0 cu Montpellier, spune și mai multe. „Vagabondul ăsta nu-mi dă nicio pasă!”. I se plângea lui Idrissa Gueye de jocul brazilianului.

Până în această vară, cei doi păreau nedespărțiți. Și-au vorbit mereu foarte frumos, totul culminând, potrivit L'Equipe, cu declarația făcută de sud-american la TF1 în mai 2021: „Suntem ca frații. Mbappe este un băiat de aur, are o inimă uriașă. Ca fotbalist, toată lumea știe ce înseamnă. Dar chiar și în afara terenului e incredibil”.

Mbappe, fără gol în ultimele 4 meciuri

Și L'Equipe, și RMC Sport dezvăluie o răcire bruscă a relației, chiar o izolare a lui Mbappe în vestiarul roș-albastru. Jurnaliștii parizieni cred că Mbappe s-a simțit ignorat în ultimele luni, după transferul lui Leo Messi. 

Dintr-o dată, Neymar îl caută mai mult pe argentinian, ca în perioada Barcelona, și Mbappe a rămas mai mult singur, chiar și pe gazon.

Rezultatele sunt vizibile. În ultimele patru meciuri jucate de PSG, trei în campionat, unul în Ligă, atacantul în vârstă de 22 de ani nu a mai punctat. E supărat, frustrat. El nu mai înscrie, marele trio MNM nu e încă de vis, așa cum se așteptau toți, și nici echipa lui Pochettino nu se mișcă atât de bine. Motive de alarmă pe „Parc des Princes”.

5 goluriau marcat Mbappé (4) și Neymar (1) în acest sezon; Messi, fără reușite

6 pase decisiveau Kylian (4) și Ney (2) până acum în 2021-2022; Messi, zero

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Conflict de lux la Manchester United înainte de partida din Liga Campionilor! De la ce a pornit totul

Mourinho, protest contra arbitrilor după înfrângerea cu Lazio: „Au decis acest derby”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  27 Septembrie 2021, 17:43

Nici nu s-au inteles vreodata !!....de cand a venit pocitul de Neymar la echipa l-a luat in derâdere pe Mbape, îi spunea Donatello din Broscuțele ninja !!...un individ prepotent ,înfumurat si încrezut.

melcul_furios
melcul_furios  •  27 Septembrie 2021, 15:42

Pai de ce i-ar pasa cand el nu vrea sa prelungeasca contractul cu PSG si vrea sa plece la finalul anului? E firesc ca restul sa nu il mai simta parte din echipa, din grup pentru nu ca este parte din grup, mintea si sufletului lui sunt in alta parte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează