INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BLOGSPORT.RO

A MURIT MARADONA. AD10S » 7 dintre cele mai importante voci ale Gazetei, omagiu pentru marele Diego

Diego Maradona a murit. Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie s-a stins din viața astăzi, la 60 de ani. +20   FOTO
Diego Maradona a murit. Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie s-a stins din viața astăzi, la 60 de ani.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 00:32

Diego Maradona a murit. Întreaga lume îl plânge pe starul argentinian, decedat miercuri, în urma unui stop cardio-respirator.

7 dintre cele mai importante voci care scriu în Gazeta Sporturilor și GSP.RO au publicat omagii pentru cel mai bun fotbalist argentinian și unul dintre cei mai mari din istoria lumii.

Cătălin Tolontan - coordonator editorial Libertatea & GSP: „În atâtea feluri, el nu a fost un model de urmat, dincolo de gazon. Dar nici nu i-a păsat. Moartea lui separă, încă o dată, omul și opera. Lui i-a rămas durerea glorioasă, iar noi am cules bucuria pură, aproape insuportabil de trăit” (continuarea aici...)

Ovidiu Ioanițoaia - director GSP: „N-am să uit niciodată ziua aceea, când i-am împărțit pe fotbaliști în două categorii: Maradona și toți ceilalți. Când îl vedeai ce face cu mingea, aveai impresia că e venit de pe altă planetă. Că e mag, că e vrăjitor” (continuarea aici...)

Theodor Jumătate - șef departament fotbal internațional GSP: „Scriu și plâng. Îl văd în mii de imagini care mi se derulează fără oprire prin fața ochilor. Îl văd jonglând, sărutând mingea, mângâind-o, cum se întâmpla înaintea fiecărui meci, când se încălzea cu șireturile desfăcute la ghete” (continuarea aici...)

Cristian Geambașu - editorialist GSP: „El a fost mereu omul stridențelor, al culorilor turbate, al gesturilor scandaloase. A trăit la limită, a jucat mereu o partidă periculoasă. A fost un fotbalist imens concentrat într-un butoiaș de om căruia i-a plăcut viața din teren și de dincolo de el” (continuarea aici...)

Andrei Niculescu - editorialist GSP: „Nu vom mai avea un Maradona capabil să trăiască așa ca el, să-și consume talentul printre prafuri obscure, să ardă etape dintr-o existență ce trebuia să fie fără griji și să inventeze cu piciorul stâng lucruri născute dintr-o mână a lui Dumnezeu, ce l-a chemat parcă prea repede la El” (continuarea aici...)

Costin Ștucan - reporter special GSP: „Fragilul Diego a plătit toate deconturile lui Maradona. În timp ce fotbalistul dribla, dădea goluri fenomenale și devenea celebru, prietenia îi era căutată de mafie și consolidată cu droguri și femei. Maradona primea favorurile, Diego le consuma” (continuarea aici...)

Justin Gafiuc - reporter special GSP: „Diego s-a dus, a dispărut parcă o parte din mine. Plâng, chiar plâng de furie! Am crezut, poate, că e nemuritor pe această planetă, ce naivitate!” (continuarea aici...)

A murit Maradona

A MURIT MARADONA. AD10S » 7 dintre cele mai importante voci ale Gazetei, omagiu pentru marele Diego
Prima pagină a Gazetei Sporturilor de joi, 26 noiembrie

Citește mai multe știri despre Maradona:

Napoli, decizie istorică după moartea lui Diego Maradona: „Trecem de la numele unui sfânt la numele unui zeu”

Imaginile durerii » Fanii lui Maradona își plâng idolul în stradă. În Argentina e doliu național

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
gabri80el
gabri80el  •  27 Noiembrie 2020, 06:05
Postat de Aurel Tiberiu pe 26 Noiembrie 2020, 11:28

:))))) poate ca a fost peste el, daca l-a faultat in meciul direct. Hagi, mai bun decat Maradona? :)))) Pai, Stoichkov a fost cu cateva clase peste Gica al nostru, iar pana la Maradona mai sunt ani-lumina.

in meciul direct Maradona n-a miscat in fata lui Hagi.Asta daca ai vazut meciul si vorbesti din povesti. Asta este in mintea ta ca Stoichkov a fost cu cateva clase. Probabil ca este vazut asa din cauza ca s-a nascut in Romania.Poate daca era argentinian era mult mai faimos dar na... este roman.Iar romanii il fac acum in toate felurile.Ne cam meritam soarta ca nu stim sa respectam niste valori.Spuen-mi mie daca exista in lumea asta un mijlocas care tragea cu atata exactitate la poarta , punea pase la fel de exacte, si controla mijlocul.Nici Stoichkov si nici Maradona nu le facea pe toate.Si daca nu ma insel , in afara de C.Ronaldo, nu stiu daca mai exista jucator sa fi dat atat de multe goluri din afara careului cum a facut-o Hagi. Si la cat de mult s-a drogat Maradona nu as esclude sa nu fi fost drogat si la unele meciuri importante.Oare cine il testa pe vremea aceea? Maradona a jucat la Napoli dar niciodata nu a facut performantele pe care le-a facut Hagi la Galata chiar si la Steaua.Sa se mai termine cu zeul de Maradona ,ca Mutu,saracul ,cand s-a drogat toata lumea l-a calcat in picioare in schimb Maradona este ridicat in slavi.Acum drogatii triumfa iar cei care au muncit toata viata li se iau toate meritele.

3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  26 Noiembrie 2020, 11:28
Postat de gabri80el pe 26 Noiembrie 2020, 07:03

respect maradona , dar hagi cred ca a fost peste el

:))))) poate ca a fost peste el, daca l-a faultat in meciul direct. Hagi, mai bun decat Maradona? :)))) Pai, Stoichkov a fost cu cateva clase peste Gica al nostru, iar pana la Maradona mai sunt ani-lumina.

bigd
bigd  •  26 Noiembrie 2020, 07:11
Postat de Mihai Nistor pe 26 Noiembrie 2020, 02:22

Cei 7 "magnifici"......penibili. Acum isi vor ascunde mediocritatea...ati plans? De ce nu plangeti ca,si datorita voua in mare masura,avem un fotbal corupt de sus pana jos? Voi care ridicati osanale unor puscariasi,voi care faceti zei din niste simpli JUCATORI de fotbal,nu fotbalisti,de ce nu plangeti? Ptr ca sunteti toti in cardasie. Plangeti ca a murit Diego...nu ptr ROMANIA!!!

Din cauza, nu datorita ;)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează