INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT MARADONA

Cum a fost surprins Mauro Icardi în poza-tribut a lui PSG pentru Maradona » Fanii s-au sesizat imediat

Mauro Icardi, PSG // foto: Imago +8   FOTO
Mauro Icardi, PSG // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 18:26 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 19:14

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. Ca un omagiu pentru marele Diego, jucătorii și membrii staffului tehnic ai lui PSG s-au pozat alături de un drapel al Argentinei și de un tricou al reprezentativei sud-americane.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Tricoul a fost ținut de Leandro Paredes, argentinian, iar drapelul de alți doi jucători din țara sud-americană, Mauro Icardi și Angel di Maria. Icardi a fost surprins zâmbind în momentul realizării fotografiei, lucru care a atras furia oamenilor.

Mauro Icardi, criticat pentru zâmbetul afișat

Cum a fost surprins Mauro Icardi în poza-tribut a lui PSG pentru Maradona » Fanii s-au sesizat imediat


În afară de Mauro, toți jucătorii sunt serioși și afișează fețe triste în fotografie. Atacantul adus de la Inter Milano a fost criticat de către urmăritorii lui PSG pentru atitudinea sa, informează leggo.it, care descrie figura lui Icardi drept o „lipsă de respect”.

Este o veste tristă nu doar pentru Argentina, cât pentru întreaga lume, pentru toți cei care iubesc fotbalul și cei care îl iubesc pe Maradona. Cred că ceea ce ne vom aminti despre el este cum intra mereu fericit și zâmbitor pe teren. Prin tot ceea ce a realizat lasă în urmă o moștenire incredibilă 
- Leandro Paredes, PSG

Cum a fost surprins Mauro Icardi în poza-tribut a lui PSG pentru Maradona » Fanii s-au sesizat imediat

Conflicte Maradona - Icardi în trecut

Diego Maradona l-a criticat aspru pe Mauro Icardi, în 2017. Icardi este în lot doar pentru că Zanetti l-a luat sub aripa sa. Am vorbit cu Edgardo Bauza (n.r. fostul selecționer al Argentinei), mi-a spus că a primit trei apeluri din partea Wandei Nara (n.r. soția și impresarul lui Icardi). Era șocat, de unde aflase ea numărul de telefon?", declara cel poreclit "El Pibe de Oro”. În 2018, un nou episod: „Este jenant să te bazezi pe Mauro Icardi la Campionatul Mondial, când îl ai pe Higuain, care este de 10 ori mai bun”.

De asemenea, când actuala soție a lui Mauro Icardi, Wanda Nara, era adolescentă, circula zvonul că a trăit o vară pasională alături de Diego Maradona. La acel moment, Wanda a dezmințit, în ciuda apariției unui video în care se putea vedea că Wanda, acum în vârstă de 33 de ani, era "îmbrăcată" într-o pereche de boxeri ce îi aparțineau fostului fotbalist.

A murit Diego Maradona. Cifrele unei legende:

  • Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell's (1993-1994);
  • 312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
  • 91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
  • 10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).
+4 FOTO

VIDEO. Dezvăluire colosală a lui Giovanni Becali: „Maradona dacă voia să intre cu avionul plin de droguri intra cu el la Napoli”

Citește mai multe știri despre Diego Maradona:

Străinul cu peste 100 de meciuri în România, despre întâlnirea și discuția cu Maradona » Cadoul și sfaturile primite: „Ne-a spus că așa ajungem fotbaliști”

„Hoțul a început să plângă când a aflat că e în casa lui Maradona” » 3 povești haioase cu argentinianul: ce înseamnă numele lui în alba-neagra și avionul cu cocaină de la Napoli

Maradona i-a cerut o avere pe tricoul său lui Berkovic, în 1994: „Un milion de dolari, glumești?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  28 Noiembrie 2020, 19:47

Revoltator, ""outrageous"" , cum ar spune Unchiul Sam ! Asa ceva nu se poate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează