INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOOTBALL LEAKS

A negociat cu propria nevastă! Dosarul Football Leaks scoate în evidență o mulțime de momente absurde cu impresarii eroi negativi, încălcând regulamentele și codurile etice

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 00:00

Soren Lerby, 58 de ani, fostul internațional danez, a tratat pentru Sneijder în momentul transferului la Galatasaray. Pentru Galata, impresar oficial era soția lui Lerby!

SOREN LERBY

Comision de la jucător, comision de la club

Fostul internațional danez, 58 de ani, ex-Ajax, Bayern, Monaco și PSV, este agent de jucători, la fel ca actuala soție, olandeza Arlette van der Meulen. Pe lista lui este și internaționalul batav Wesley Sneijder, pe care îl reprezintă la toate tratativele.

În ianuarie 2013, când Sneijder a semnat contractul cu Galatasaray, Lerby era acolo, încercând să obțină cele mai bune condiții financiare pentru clientul său. Cu cine negocia? Cu propria nevastă, Arlette, care era intermediarul oficial al clubului turc la această tranzacție.

Pe site-ul de Internet al companiei lor, a apărut ulterior o explicație: "Noi reprezentăm întotdeauna fotbalistul sau clubul". Dar în cazul Sneijder - Galata, au reprezentat ambele părți în același timp. Ambii primind comision!

MINO RAIOLA

Cum a fentat-o pe Borussia

În cazul Mhitarian, Mino Raiola nu putea ieșit decât în avantaj în legătura cu Borussia Dortmund, toate clauzele contractuale îl avantajau pe el.

- La transferul de 42 de milioane la Man. United, el a fost recompensat cu 20% din suma tranzacției, plus procent din salariul armeanului
- Chiar dacă Mhitarian n-ar fi semnat, agentul tot și-ar fi luat partea. Raiola avea o "clauză de non-transfer". Dacă Dortmund refuza o ofertă acceptată de fotbalist, impresarul primea 10% din suma propusă. Dacă erau 40 de milioane, italo-olandezul câștiga 4 milioane, deși Mhitarian continua la Borussia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează