INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Abia ieșit din spital, Maradona l-a făcut praf pe Messi într-o conferință de presă!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 21:02

Diego Armando Maradona abia a ieșit din spital după ce a fost internat câteva zile din cauza unei sângerări la stomac. Argentinianul n-a ezitat să-l critice pe Lionel Messi în cadrul unei conferințe de presă.

"Îl iubesc din toată inima mea pe Messi. Vor să-l facă lider, dar el nu va fi niciodată un lider. Are nevoie să rămână mereu în lumea lui, înconjurat de aceiași oameni, prieteni din lumea fotbalului sau din afara lui", a declarat Maradona.

Fostul mare fotbalist se consideră, în ciuda criticilor constante, un apropiat al starului Barcelonei: "Consider că suntem foarte buni prieteni".

Pe finalul anului trecut, și Pele l-a criticat pe Messi. Brazilianul a declarat că jucătorul Barcelonei nu poate fi comparat vreodată cu el sau cu Maradona pentru că nu joacă decât cu piciorul stâng, nu dă goluri cu capul și are un singur fel de a dribla.

"În loc să discute cu antrenorul şi coechipierii, el se joacă pe Playstation. Îmi este greu să vorbesc, însă cred că e inutil să faci din el un lider. Messi de la Barcelona este alt jucător decât cel de la naționala Argentinei" Maradona în toamna anului 2018

 Vezi și:

VIDEO Nici Messi, nici Ronaldo » Fostul antrenor de la Real Madrid are o variantă supriză în privința celui mai bun fotbalist din istorie

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Ianuarie 2019, 12:52

Cind mina lui Dumnezeu a facut aceasta declaratie probabil inca nu si-a luat doza de droguri.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  09 Ianuarie 2019, 08:27

Cum il critica? Spune că il iubeste , ca este un mare fotbalist dar nu este un lider!!! Intr-o echipa liderii sunt cei care vorbesc.....Messi este mut pe teren si in afara lui. Maradona chiar tine la Messi.....problema este ca Messi are ranchiună pe Diego din cauza celor care scriu ca Messi nu va ajunge nici intr-o 100 de ani la nivelul lui Maradona. Cel mai bun exemplu a fost nunta lui Messi...a avut sute de invitați si pe Maradona nu a vrut sa-l cheme pentru ca datorita notorietății era personajul principal al serii :-))

baruch
baruch  •  09 Ianuarie 2019, 01:04

maradona cred ca ar da orice ca messi sa ajunga a fi comparat cu el. chiar tine sincer la el, ca argentinian. din pacate (desi messi e un jucator urias) diferenta...(nu numai fata de messi; si fata de cruyff, de pele sau cei 2 ronaldo)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close