INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Abia instalat, Benitez e pe făraş! Abramovici are o variantă surpriză pentru preluarea lui Chelsea

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 11:06

Rafa Benitez a venit la Chelsea în locul lui Roberto Di Matteo, dar rezultatele obţinute pînă acum nu-l mulţumesc pe Roman Abramovici. Numărul 1 de la Chelsea caută deja înlocuitori şi a găsit o soluţie surpriză.

Londonezii vor să continue cu Benitez pînă la sfîrşitul sezonului şi apoi să instaleze un antrenor cu performanţe în ultimii ani. Este vorba despre Jurgen Klopp, tehnicianul Borussiei Dortmund, susţine presa engleză. Klopp a cîştigat 2 titluri consecutive în Bundesliga, dar acum este la 11 puncte în spatele lui Bayern Munchen.

Abramovici a ajuns la această variantă abia după ce Pep Guardiola a devenit rezervat în privinţa preluării băncii tehnice. Se pare că fostul antrenor al Barcelonei vrea control total asupra clubului şi transferurilor, ceea ce nu s-a întîmplat în ultimii ani la Chelsea în era Abramovici. Un alt motiv este că Guardiola aşteaptă şi alte oferte, fiind în pole-position la Manchester City şi AC Milan.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
liviuemil
liviuemil  •  08 Decembrie 2012, 19:58

PEP nu se duce in Anglia! Niciodata!

fcmg
fcmg  •  08 Decembrie 2012, 14:02

klopp nu e adeptul transferurilor pe bani multi , el vrea jucatori care sa creasca nu care sunt mari deja , stire de omorat timpul

blaustein
blaustein  •  08 Decembrie 2012, 13:37
Postat de cpt.ahab pe 08 Decembrie 2012, 13:16

Aiurea! Il va aduce pe Hizo!

Mai terminati cu glumite de astea de santierist cu 2 clase, gen "il aduce pe hizo", "il ia nea' gigi la Steaua", etc. aparute pe toate articolele de fotbal extern. Cat despre articol, Jurgen Klopp cred eu ca se potriveste la Chelsea pentru ca e acelasi sitem si are jucatori asemanatori ca stil, spun eu, gen Gotze, Reus - Hazard, Mata, Oscar, Marin; Levandowski-Torres, Gundogan-Romeu, Hummels-D.Luiz etc... cu plusuri/minusuri la unii si la altii. Iar daca e nevoie nu cred ca Abramovic se va da in laturi de la transferuri costisitoare, poate chiar de la Borusia. O solutie ideala, dar din cate am auzit, a zis ca nu va antreba in Anglia...desi greu de crezut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează