INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - BARCELONA 0-2

Abracadabra deschide tot! Arsene Wenger a lăsat garda jos: "Am fost naivi, avem 5% șanse!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 11:23

Francezul Arsene Wenger a criticat atitudinea "naivă" a jucătorilor săi în meciul tur cu Barcelona și a subliniat faptul că s-au făcut aceleași greșeli ca în dubla jucată de Arsenal cu AS Monaco, în sezonul trecut.

Atunci, "tunarii" au pierdut în manșa tur, disputată tot acasă, cu scorul de 1-3.

"Regretul pe care îl am este că am primit gol atunci când părea că avem control asupra partidei. A fost asemănător cu meciul împotriva lui Monaco. Cred că Barcelona este cea mai bună echipă din Europa, dar am simțit că am fi putut să-i învingem - acesta este marele meu regret. Barcelona este calificată în proporție de 95%", a declarat tehnicianul francez după meci.

De cealaltă parte, Luis Enrique s-a arătat încântat de modul în care jucătorii săi au abordat partida disputată în prima manșă a optimilor Champions League, împotriva lui Arsenal.

"Totul mi-a plăcut, întregul meci pe care l-am jucat. De la început, finalizarea, modul în care i-am obosit folosindu-ne de minge în prima repriză. Jucătorii noștri au fost minunați, am meritat să câștigăm. Așadar sunt foarte mulțumit de tot, nu a fost nimic să nu-mi placă la acest meci", a declarat Luis Enrique la finalul partidei.

Barcelona s-a impus aseară pe Emirates cu scorul de 2-0, în manșa tur a disputei cu Arsenal din Champions League, prin "dubla" lui Lionel Messi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează