INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan, preluată de un afacerist din Republica Moldova: „Această achiziție va împlini dorința de a fi implicat activ în sport”

Alexandr Jucov, interesat de AC Milan FOTO Gettyimages
Alexandr Jucov, interesat de AC Milan FOTO Gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2021 08:49 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 09:17

Alexandr Jucov (56 de ani), cu origini în Republica Moldova, a confirmat interesul de a cumpără una dintre cele mai titrate formații din Serie A, AC Milan, care a câștigat 18 titluri de campioană și 7 Champions League.

AC Milan, deținută în prezent de conglomeratul american Elliott Management, ar putea să își schimbe patronul în următoarea perioadă. Alexandr Jucov, afaceristul din Republica Moldova și fondatorul World Lab Technologies, a lansat un comunicat în care a anunțat că și-ar dori să se implice activ în fotbal și să cumpere pachetul majoritar de acțiuni de la formația de pe San Siro, AC Milan.

AC Milan, patron din Republica Moldova?

„Alexandr Jucov , un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova și creator al World Lab Technologies, și-a exprimat interesul de a achiziționa majoritatea acțiunilor lui AC Milan, echipă din Serie A. 

Această achiziție va împlini dorința de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ în sport, care a adoptat accelerat noi tehnologii și măsurători pe bază de date metrice” se arată în comunicatul emis de firma lui Alexandr Jucov.

AC Milan, la cel mai bun sezon din ultimii 10 ani

AC Milan se află pe locul 2 în Serie A, la șase puncte de rivala de moarte Inter Milano, care ocupă poziția de lider. Formația pregătită de Stefano Pioli se luptă pentru a obține primul titlu după 10 ani de pauză, ultimul fiind câștigat în sezonul 2010/11. La finalul stagiunii, dacă vor termina pe primele patru locuri, „rossoneri” vor reveni și în grupele Ligii Campionilor, după șapte ani de absență.

2013/14a fost sezonul în care AC Milan a participat ultima dată în grupele Ligii Campionilor. A fost eliminată de finalista din acel sezon, Atletico Madrid, în optimile competiției

În Europa League, AC Milan va juca într-o dublă cu Manchester United, în „finala” din optimi. Trupa milaneză a eliminat Steaua Roșie Belgrad în turul precedent, după 2-2 în deplasare și 1-1 pe teren propriu.

5 meciuria evoluat Ciprian Tătărușanu pentru AC Milan. Fostul titular din poarta României a ajuns pe San Siro la începutul actualului sezon

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Zlatan Ibrahimovic pentru AC Milan

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona, victorie înainte de duelul cu PSG din Liga Campionilor » Marcator surpriză în trupa lui Ronald Koeman

Steven Gerrard, cuprins de emoție după victoria în care Ianis Hagi a strălucit: „Cele mai importante 3 puncte ale mele la Rangers”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
iobica
iobica  •  07 Martie 2021, 15:37

il stiu,baiat simpatic...Numele lui adevarat este Serghei Aberluscoanei

bluecaptain
bluecaptain  •  07 Martie 2021, 12:27
Postat de duster4 pe 07 Martie 2021, 09:44

Ar cumpara el fcsb dar nu are istorie, palmares, stadion, suporteri. Iosifi si randumi nu doreste nimeni.

da baia vo99rtonule,ca becali a spus ca vrea sa vanda Steaua din liga 1. de fapt nu a spus,singura care este la vanzare si nu o cumpara nimeni este vitanul tau barzesti. cel care o sa se si desfiinteze fix din cauza ca le este tuturor firca sa se bage acolo vazand ce a facut mapn la Steaua din liga 1. deci practic noi v-am desfiintat.

abelind
abelind  •  07 Martie 2021, 11:02

Gsp , izvor nesecat de idioți ... După trioul de tot râsul (ăla fecesebist ) apare și Butcaru ăsta ! După mintea lui de spirist , s-ar putea să ne anunțe și că Ion Iliescu va cumpăra Manchester City ! Unde îi găsești pe ăștia , nea Ovi ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează