INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Steven Gerrard, cuprins de emoție după victoria în care Ianis Hagi a strălucit: „Cele mai importante 3 puncte ale mele la Rangers”

Ianis Hagi // foto: Twitter @ Rangers Football Club +20   FOTO
Ianis Hagi // foto: Twitter @ Rangers Football Club

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 20:50 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 21:49

Steven Gerrard (40 de ani), antrenorul lui Rangers, a fost extrem de emoționat după victoria echipei sale cu St. Mirren, scor 3-0, meci în care Ianis Hagi (22) a înscris ultimul gol.

Este doar o chestiune de timp până ce Rangers va fi încununată campioană în Scoția. După victoria de astăzi Rangers are deja o mână pe trofeu și așteaptă un pas greșit din partea lui Celtic mâine, cu Dundee United, pentru a cuceri matematic primul titlu după o secetă de 10 ani.

Steven Gerrard: „Realizare monumentală pentru Rangers”

După victoria de astăzi de pe „Ibrox”, Steven Gerrard nu și-a putut stăpâni emoțiile în timpul unul interviu acordat RangersTV.

„Nu cred că vor exista 3 puncte mai importante cât timp voi reprezenta clubul. A fost o zi emoționantă, un sentiment incredibil. Nu mai am cuvinte să îmi descriu echipa așa cum vreau. Sunt aici de 3 ani și deși lucrurile nu au mers excelent întotdeauna, nu am nimic decât laude pentru jucătorii mei. Cred că astăzi au jucat cu maturitate, cu control, cu stil. Am marcat 3 goluri incredibile și am făcut din Ibrox o fortăreață în acest an.

FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
+16 FOTO

Clubul acesta a fost în iad și s-a întors în ultimii 10 ani. Am făcut parte din el doar în ultimii 3, dar simt afecțiunea fanilor și prin ce au trecut. Înțeleg reacțiile (n.r. de bucurie), dar trebuie să rămânem în siguranță și să încercăm să ne concentrăm pe ce a rămas, pentru că mai sunt multe meciuri rămase și vrem mai mult.

Am spus mereu că primul titlu va fi cel mai dificil de obținut și acum suntem la milimetri de a-l câștiga. Am un sentiment aparte, vreau mai mult, îmi e foame de mai mult și sper că jucătorii mei împărtășesc acest sentiment. Dacă o fac, atunci sunt vremuri interesante să fii fan Rangers. Prioritatea pentru mine este să câștigăm titlul oficial și să realizăm ce performanță monumentală este. Dar acest lucru trebuie să ne facă și mai dornici de a câștiga”, a spus Gerrard, potrivit rangers.co.uk. 

VIDEO Golul lui Ianis Hagi cu St. Mirren 3-0

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Antrenorul Parmei îl laudă pe Dennis Man: „E foarte bun, tehnic”. Dar nu ascunde minusurile sale: sunt multe!

George Pușcaș, decisiv în Reading - Sheffield Wednesday » Cum s-a descurcat și ce notă i-au dat englezii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  06 Martie 2021, 23:39

Lucuriciul ;))

rocky5
rocky5  •  06 Martie 2021, 22:43

Ce bine e sa fii Ianis! Ai n-ai mingea, străluceşti!;)

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  06 Martie 2021, 22:27

Am auzit ca a inceput sa si planga de emotie si ar fi vrut sa-i pupe mana printisorului... C-asa se practica la case mari cu altetele lor!!! Va fi declarat cel mai bun strain all time in Scotia si chiar in UK!!! Are de ce sa fie mandru tacsu si sa dea cat mai multi bani pe reclame!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează