INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - BOLOGNA 2-1

AC MILAN - BOLOGNA 2-1 // VIDEO Gennaro Gattuso, conflict deschis cu Bakayoko: „Accept să mă înjure, dar apoi îl aştept într-o cameră, doar noi doi!”

Gennaro Gattuso, antrenorul milanezilor, a luat foc după ce Tiémoué Bakayoko a refuzat să intre în teren. +2   FOTO
Gennaro Gattuso, antrenorul milanezilor, a luat foc după ce Tiémoué Bakayoko a refuzat să intre în teren.

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 09:58

AC MILAN - BOLOGNA 2-1 // Gennaro Gattuso, antrenorul milanezilor, a luat foc după ce Tiémoué Bakayoko a refuzat să intre în teren. "L-am aşteptat şapte minute să-şi pună apărătorile. O să reglăm însă situaţia în vestiar pe limba mea", a anunţat antrenorul Milanului.

Nu e linişte la Milan nici după victoria chinuită cu Bologna (2-1), capitală pentru păstrarea şanselor de Ligă. Cantonamentul ordonat de Gennaro Gattuso înaintea partidei i-a înverşunat pe jucători.

Şi tocmai Tiémoué Bakayoko, vinovat pentru măsura disciplinară, s-a răzvrătit. Francezul de origine ivoriană a refuzat să intre în locul lui Biglia, accidentat la mijlocul primei reprize.

Mai mult l-a sfidat şi l-a înjurat pe antrenor, care a fost nevoit să-l introducă pe Mauri! Rino a înghiţit, dar la final a răbufnit şi îi promite răzbunare mijlocaşului rebel.

 

"Lipsă de respect"

"L-am aşteptat şapte minute să-şi pună apărătorile. În cariera meu am înjurat şi eu atâţia antrenori, însă ne-am privit apoi în ochi mereu. Accept să mă insulte, poate să-mi spună orice, dar important este să nu arate lipsă de respect faţă de colegi şi vestiar. Oricine mă poate trimite undeva, dar ne întâlnim doar noi doi într-o cameră şi o să vadă el! Vom vorbi pe limba mea, nu în faţa presei şi a camerelor TV", a declarat tehncianul.

Paquetá, eliminat!

Marţea trecută, Bakayoko întârziase o oră la antrenamentul de dimineaţă şi s-a scuzat spunând că a rămas fără benzină înainte să intre cu maşina pe autostradă. Amenda primită nu i-a fost de ajuns.

La fel cum nici Paquetá nu şi-a stăpânit nervii, primind "galben" şi apoi roşu pentru că i-a dat peste mână arbitrului, la 2-0 (Suso 37, Borini 67). Astfel că Milan a jucat 20 de minute în inferioritate, a primit gol de la Destro şi a suferit. Noroc că squadra lui Mihajlovici nu a putut egala, terminând în nouă, cu Sansone şi Dijks eliminaţi la final.

39 de meciurişi un gol are Tiémoué Bakayoko la Milan în acest sezon, fiind folosit titular de Gattuso în 34

38.000.000 €ar trebui să achite Milan pentru a-l lua definitiv de la Chelsea. Nu o va face în vară

"Nu accept să fiu considerat un jucător care refuză să intre în teren când îi cere antrenorul său şi care nu-şi respectă colegii şi echipa. Eram gata să dau 200 la sută, chiar dacă nu aş fi jucat decât cinci minute"
Tiémoué Bakayoko, mijlocaş Milan, pe Twitter

Vezi și: VIDEO Ionuț Radu are Italia la picioare după meciul cu Roma: „Are reflexele mai rapide decât în filmele cu Far West”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close