INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Reacția lui Zlatan Ibrahimovic după ce a doborât un record la 39 de ani: „Întineresc odată cu trecerea anilor”

Zlatan Ibrahimovic FOTO Guliver/Gettyimages
Zlatan Ibrahimovic FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 16:30 / Actualizat luni, 22 martie 2021 16:52

AC Milan a învins Fiorentina, scor 3-2, în runda #28 din Serie A, iar Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul pe „Stadio Artemio Franchi” și a stabilit un nou record la vârsta de 39 de ani.

În minutul 9, Simon Kjaer l-a servit excelent pe Zlatan Ibrahimovic, iar atacantul „rossonerilor” l-a învins pe Bartlomiej Dragowski cu un șut puternic din interiorul careului. La 39 de ani și 169 de zile, suedezul a devenit cel mai vârstnic jucător care înscrie 15 goluri într-un singur sezon de Serie A.

Zlatan Ibrahimovic: „Întineresc odată cu trecerea anilor”

Nu vorbesc niciodată despre vârsta pe care o am. Eu cred că întineresc odată cu trecerea anilor, iar Paolo Maldini pune mereu presiune pe mine ca să-mi prelungesc contractul, dar trebuie să dovedesc mereu că merit să rămân pe San Siro.

Trebuie să ne revenim după ce am fost eliminați din Europa League. Obiectivul nostru este câștigarea campionatului, iar astăzi am arătat că putem face asta. Am fost conduși cu 2-1, am demonstat caracter și că putem să fim învingători, iar așa ar trebui să jucăm și în continuare. Vreau să ajut mereu echipa și azi am jucat 90 de minute chiar dacă nu sunt într-o formă maximă. Acum vine o pauză, dar nu și pentru mine. Revin la echipa națională și este o mare onoare. Am vorbit cu selecționerul Andersson, a fost și aici la Milanello și apoi a venit convocarea”, a declarat Zlatan Ibrahimovic după partida cu Fiorentina.

Retras de la selecționata Suediei în 2016, după Euro, atacantul se pregătește să revină în echipa galben-albastră. Acum, la 39 de ani, după cinci ani de așteptare, Zlatan a fost convocat pentru cele trei meciuri de la sfârșitul lunii. Cu Georgia (25 martie), Kosovo (28 martie) și Estonia (31 martie).

84 de goluria marcat Zlatan Ibrahimovic pentru AC Milan în 128 de partide în tricoul „rossonerilor”

2 trofeea câștigat Zlatan Ibrahimovic cu AC Milan: Serie A în 2010/11 și Supercupa Italiei în 2011

VIDEO. Adrian Mutu, întâmplare amuzantă cu Ibrahimovic: ”Venise cineva la mine la ușă să facă poză cu Zlatan”

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Juventus scapă titlul » Andrea Pirlo atacă echipa: „Nu joc eu! Pot face ceva doar până la un punct”

Pas uriaș pentru Xabi Alonso: va prelua o echipă importantă din Bundesliga

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează