INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus scapă titlul » Andrea Pirlo atacă echipa: „Nu joc eu! Pot face ceva doar până la un punct”

Andrea Pirlo (41 de ani), antrenor Juventus
Andrea Pirlo (41 de ani), antrenor Juventus

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2021 13:50 / Actualizat luni, 22 martie 2021 16:32

Juventus a pierdut surprinzător cu Benevento, scor 0-1, iar Andrea Pirlo (41 de ani) dă vina pe jucători și-l acuză pe Arthur pentru gafa comisă la gol: „N-am avut atitudinea corectă și am fost frenetici. Nu trebuie să încasăm mereu palme să ne trezim”.

La trei luni după accidentul Fiorentina, campioana a capotat iar acasă (0-1 cu Benevento) și este la 10 puncte în spatele liderului Inter, cu 11 etape rămase. Eliminată din nou și din optimile Ligii, Juventus mai are doar finala Cupei Italiei, care nu poate salva însă un sezon falimentar. 

Și totul a plecat de la decizia conducerii de a miza pe un antrenor tănăr, fără experiență, care n-a reușit să dea o identitate echipei și să închege un sistem de joc. Și nici lotul gândit în vară nu l-a ajutat. Cu Sarri, anul trecut, Juve avea cu 11 puncte mai mult după 27 de etape, iar cu Allegri, în 2019, +20!

Andrea Pirlo: „Să onoreze tricoul lui Juventus”

Criticat de presă, dar apărat de șefi, Andrea Pirlo dă vina pe fotbaliști, și nu e prima oară. „Nu joc eu în teren. Pot face ceva până la un punct, greșelile tehnice individuale sunt dificil de schimbat pentru un tehnician. Arthur a comis una inexplicabilă, nu s-a informat și a pasat orizontal în loc să trimită la portar. 

Vorbele nu ajung și este nevoie de fapte. Nu am avut atitudinea corectă, am fost frenetici. Să nu uităm tricoul pe care-l purtăm și ce trebuie onorat! Nu trebuie să încasăm mereu palme să reacționăm. Eu voi continua să îmi fac treaba, iar clubul va trage linie și va lua decizia”.

Cristiano Ronaldo nu poate singur

De 8 ani nu mai pierduseră bianconerii la Torino în fața unei nou promovate! Al doilea meci de pe teren propriu în campionat fără gol, deși Cristiano a avut ocazii, iar Pirlo a încercat toate soluțiile. Senzația este că Ronaldo e înconjurat de cea mai slabă trupă din cariera lui și singur nu poate!

VIDEO. Cele mai bune momente din cariera lui Andrea Pirlo în tricoul lui Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„El Pistolero”, gol istoric la Atletico Madrid » Borna fantastică atinsă de Luis Suarez

Pas uriaș pentru Xabi Alonso: va prelua o echipă importantă din Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează