INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC Milan l-a prezentat pe înlocuitorul lui Donnarumma! Ce se întâmplă cu Tătărușanu

Mike Maignan, prezentat la AC Milan
Mike Maignan, prezentat la AC Milan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 17:15 / Actualizat joi, 27 mai 2021 17:44

AC Milan a anunțat azi transferul portarului Mike Maignan (25 de ani), adus pentru 15 milioane de euro.

Gianluigi Donnarrumma (22 de ani) va pleca gratis de la AC Milan, Juventus sau PSG interesate de el, iar „diavolii” s-au orientat rapid.

Mike Maignan, prezentat la AC Milan

După mai multe runde de negocieri, italienii au ajuns la un acord cu Lille pentru 15 milioane de euro, iar portarul francez a fost prezentat azi pe site-ul lui Milan. Maignan a semnat un contract valabil până în iunie 2026.

Goalkeeper-ul a devenit campion cu Lille în Ligue 1 în acest sezon, iar Didier Deschamps l-a convocat în lotul Franței pentru EURO.

Crescut la juniorii lui PSG, Maignan are o selecție în naționala Franței și e la Lille din august 2015. Mai avea contract până în vara lui 2022, iar în acest sezon a bifat 48 de meciuri, în care a încasat 38 de goluri.

Ciprian Tătărușanu, 35 de ani, sub contract până în 2023, va rămâne la Milan, urmând a fi rezerva lui Maignan.

Mike Maignan a avut curajul să-l înfrunte pe Zlatan Ibrahimovic

Fost la PSG, Maignan a povestit în decembrie 2019 un episod petrecut cu Zlatan Ibrahimovic, cel care atunci îi era coleg și care-i va fi și acum coechipier.

„Chiar dacă azi nu mai ținem legătura, mie îmi place Zlatan. Este un tip sincer, spune ce are de spus și o face față în față. Dar, atunci când vorbești cu el, trebuie să ai grijă.

Țin minte că Zlatan mi-a spus la un antrenament că sunt un portar prost, așa că eu i-am răspuns. Mulți au zis că nu a fost ok să fac asta, pentru că aveam doar 17 ani, dar eu așa am simțit că e ok.  

Exersam șuturile la poartă, iar mingea trecea pe lângă mine cu 400 km/h. Nici Buffon și Julio Cesar n-ar fi putut să apere. Zlatan mi-a zis atunci să sunt un portar prost. Eu am zis că nu sunt de acord cu asta. Când a venit din nou rândul lui să tragă, am reușit să apăr, așa că am răspuns și i-am zis că e un atacant prost. 

Zlatan s-a uitat la mine și pe moment nu mi-a zis nimic. În vestiar, Zlatan m-a oprit și mi-a zis că e bine ce am făcut, că îi place că am personalitate. Îmi plăcea Zlatan dinainte, dar acel moment m-a făcut să îl respect și mai mult”, a povestit Mike Maignan.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Zidane a plecat de la Real Madrid! Allegri s-a săturat să aștepte și semnează cu un alt gigant

Man și Mihăilă au un nou antrenor la Parma! Vine de la Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează