INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

UPDATE / OFICIAL Zidane a plecat de la Real Madrid! Allegri s-a săturat să aștepte și semnează cu un alt gigant

Massimiliano Allegri e tentat să revină la Juventus // foto: Guliver/gettyimages
Massimiliano Allegri e tentat să revină la Juventus // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 12:51 / Actualizat joi, 27 mai 2021 14:20

Dat ca sigur la Real Madrid, Massimiliano Allegri (53 de ani) e aproape să semneze, în cele din urmă, cu Juventus, club pe care l-a mai antrenat între 2014 și 2019. Azi, Zinedine Zidane și-a încheiat socotelile cu madrilenii. 

UPDATE 13:05: Oficial, Zinedine Zidane nu mai este antrenorul lui Real Madrid! Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă.

„Real Madrid anunță că Zinedine Zidane a decis să-și încheie contractul cu clubul nostru. Îi respectăm decizia și ne arătăm aprecierea pentru profesionalismul, devotamentul și pasiunea sa din toți acești ani. Real Madrid este și va fi casa lui Zinedine Zidane”, au transmis oficialii „Los Blancos”. 

Allegri, tentat să o preia pe Juventus

UPDATE 12:45 / Răsturnare de situație! Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit în urmă cu scurt timp că Massimiliano Allegri va alege, în cele din urmă, să meargă la Juventus, acolo unde Andrea Pirlo urmează fie demis în orele următoare. 

Allegri ar urma să o aleagă pe Juventus în detrimentul lui Real Madrid. Motivul? Madrilenii au șovăit chiar și după ce Zidane și-a anunțat plecarea, torinezii fiind cei care au presat mai mult pentru a obține serviciile lui Allegri.

Știrea inițială

Miercuri, Zinedine Zidane, 48 de ani, a decis să plece de la Real Madrid, la capătul unui sezon în care „los blancos” au ratat toate obiectivele. Presa din Spania a anunțat că antrenorul francez a înștiințat deja conducerea și jucătorii că nu va continua la Madrid, urmând ca anunțul oficial al despărțirii să fie făcut în curând.

Massimiliano Allegri, favorit să o preia pe Real Madrid

Real Madrid nu pierde timpul și a accelerat negocierile cu Massimiliano Allegri, antrenorul cu cele mai mari șanse de a-l înlocui pe Zidane. AS, cotidian apropiat de Real Madrid, anunță că „Allegri este alesul”. Potrivit sursei citate, acordul între cele două părți este aproape, Allegri așteptând de mult timp un apel din partea „galacticilor”.

Allegri este curtat de echipe importante din Italia, precum Juventus, pe care a mai antrenat-o timp de 5 ani, și Inter, care s-a despărțit miercuri de Antonio Conte. Totuși, pentru Allegri există o singură dorință: aceea de a semna cu Real Madrid.

Zidane a plecat de la Real Madrid! Allegri s-a săturat să aștepte și semnează cu un alt gigant
Massimiliano Allegri // foto: Guliver/gettyimages

Massimiliano Allegri, antrenor de succes

Ajuns la 53 de ani, Allegri va antrena pentru prima dată în afara Italiei, în caz că va deveni în cele din urmă antrenor la Real. Massimiliano le-a pregătit în „Cizmă” pe Aglianese, SPAL, Grosseto, Lecco, Sassuolo, Cagliari, AC Milan și Juventus.

13 trofeeare Allegri în carieră, două cu AC Milan și 11 cu Juventus. A cucerit de 6 ori Serie A, o dată cu „diavolii”, de cinci ori cu trupa bianconera

În cazul în care „afacerea Allegri” va pica, Real Madrid are două variante de rezervă: Antonio Conte și Raul Gonzalez, în prezent antrenorul de la Real Madrid Castilla.

Surpriza Conte?

Tehnicianul italian este presat să ofere răspunsul la oferta Madridului, numai că a intrat acum pe fir și Inter. Campioana Italiei tocmai ce a reziliat cu Antonio Conte și are pregătit un salariu de 10 milioane pentru Max, contract la nivelul fixat de Pérez. Dacă nu acceptă italianul, Real poate apela la varianta internă, Raúl, ce a cucerit Youth League cu los blancos și vine, la fel ca ZZ, de la satelitul Castilla (38,7% în sondaje). AS mai susține că n-ar fi exclus să se ajungă chiar la Conte, dorit de Real și în 2018, după demiterea lui Lopetegui.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Villarreal riscă să fie amendată după finala Europa League! Ce au făcut jucătorii lui Unai Emery

Unai Emery League! Performanță UNICĂ pentru antrenorul lui Villarreal

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
therealreddog33
therealreddog33  •  27 Mai 2021, 14:18

Simplu:Pirlo demis - păcat, îmi place, pălăria e însă prea mare pt el. Zizou la Juve, Allegri la Real. Pariu?

fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  27 Mai 2021, 14:00
Postat de rumunek pe 27 Mai 2021, 13:55

Clar Allegri e un antrenor de succes. Dar nu-l înțeleg dacă ar reveni la Juve. Ce să mai facă acolo? A luat 6 campionate plus cupe, Champions nu va putea câștiga . De ce să nu încerci altceva, ca Ancelloti, care a trecut prin toate campionatele mari și a avut rezultate și trofee peste tot. Du-te și arată că poți oriunde, că ești meseriaș.

Vrea sa le arate celor care nu i-au prelungit contractul ca au gresit si ca inca este un antrenor de succes/valoare.

rumunek
rumunek  •  27 Mai 2021, 13:55

Clar Allegri e un antrenor de succes. Dar nu-l înțeleg dacă ar reveni la Juve. Ce să mai facă acolo? A luat 6 campionate plus cupe, Champions nu va putea câștiga . De ce să nu încerci altceva, ca Ancelloti, care a trecut prin toate campionatele mari și a avut rezultate și trofee peste tot. Du-te și arată că poți oriunde, că ești meseriaș.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează