INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Nu mai e cale de întors! Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid » 3 nume mari pe lista „galacticilor”

Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid
Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 00:33 / Actualizat joi, 27 mai 2021 01:06

Zinedine Zidane (48 de ani) a luat decizia finală: francezul va pleca de la Real Madrid în cel mai scurt timp, după ce a ratat ambele obiective ale sezonului: titlul în La Liga și trofeul Champions League.

Informația a fost publicată aseară de renumitul jurnalist italian Fabrizio Romano, care a scris pe contul său de Twitter că Zinedine Zidane va pleca de pe Santiago Bernabeu, decizia fiind una irevocabilă

Zidane pleacă de la Real Madrid

„Există momente în care trebuie să fii într-un loc și momente în care trebuie să pleci, pentru binele tuturor”, a spus Zizou la jumătatea acestei luni. Francezul care a câștigat tot la Madrid a mai așteptat câteva săptămâni, deznodământul fiind unul nefavorabil pentru el: madrilenii au ratat titlul în detrimentul rivalei din oraș, iar Zidane s-a hotărât să plece.

Al doilea mandat al lui Zidane ca antrenor la Real Madrid a început în martie 2019 și ia final în mai 2021, la capătul unui sezon în care Real Madrid a ratat titlul la mustață și a fost eliminată de Chelsea în semifinalele Champions League. Primul mandat durase puțin mai mult, între ianuarie 2016 și mai 2018.

Care e următoarea destinație a francezului? Zidane ar putea ajunge la Juventus, clubul la care a activat ca jucător între 1996 și 2001.

Zinedine Zidane la Real Madrid:

  • 3 Ligi ale Campionilor
  • 2 campionate
  • 2 Supercupe ale Spaniei
  • 2 Supercupe ale Europei
  • 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor

Cine l-ar putea înlocui pe Zinedine Zidane

Marca a pubicat recent lista posibililor înlocuitori pentru antrenorul francez. În capul listei se află Raul Gonzalez (43 de ani), legenda clubului, care în prezent antrenează Real Madrid Castilla. 

Pe lista scurtă a madrilenilor figurează și Massimiliano Allegri (53 de ani) și Joachim Low (61), care va părăsi „naționala” Germaniei după EURO 2020.

VIDEO Momente de colecție din cariera lui Zinedine Zidane

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona, Juventus și Real Madrid reacționează dur după ce UEFA a deschis o anchetă împotriva lor: „Ori modernizăm fotbalul, ori vom asista la inevitabila lui distrugere”

VIDEO Incendiu la stadionul lui Real Madrid! Pompierii au intervenit de urgență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
brujo
brujo  •  27 Mai 2021, 08:35
Postat de gazistu pe 27 Mai 2021, 01:29

la Juventus nu m-as duce, bleahhh ... mai bine la o echipa modesta din Spania (Getafe, Betis...), Franta (St Ettiene, Nice ...) sau Germania (Bochum, Mainz...) ... decat la Juve (sau campionatul cel mai urat din top 5, ITALIAN)

Pe tine nu te cauta Avantul Prabusirea Copaceni ... :)))))))))

valentindragobete
valentindragobete  •  27 Mai 2021, 08:29
Postat de gazistu pe 27 Mai 2021, 01:29

la Juventus nu m-as duce, bleahhh ... mai bine la o echipa modesta din Spania (Getafe, Betis...), Franta (St Ettiene, Nice ...) sau Germania (Bochum, Mainz...) ... decat la Juve (sau campionatul cel mai urat din top 5, ITALIAN)

Stai blând, nu te solicita nimeni !

107889588095945
George George  •  27 Mai 2021, 07:46

Serios? In campionatul italian se marcheaza mai multe goluri decat in celelalte 4 de top; doar din cand in cand ii mai face concurenta Bundesliga, in cate o etapa!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează