INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAGLIARI

Accidentare incredibilă în Serie A » Leonardo Pavoletti, atacantul dorit de FCSB în 2013, și-a rupt ligamentul operat după o ieşire la restaurant!

Pavoletti a fost transferat de Cagliari cu 9,8 milioane de euro în iulie 2017 de la Napoli, care plătise doar cu 6 luni mai devreme 18 milioane Foto: Guliver/GettyImages
Pavoletti a fost transferat de Cagliari cu 9,8 milioane de euro în iulie 2017 de la Napoli, care plătise doar cu 6 luni mai devreme 18 milioane Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 13:08

Ce ghinion pentru Leonardo Pavoletti! Atacantul lui Cagliari, aproape de revenirea pe teren după cinci luni, a alunecat pe stradă şi s-a reaccidentat la genunchi.

Trebuia să se întoarcă în curând pe gazon după operaţia la genunchi suferită în septembrie, dar sezonul s-a terminat nefericit pentru Leonardo Pavoletti.

Atacantul de 31 de ani şi-a rupt ligamentul refăcut chirurgical, în urma accidentării din runda inaugurală, cu Brescia. Ghinionul a făcut ca o alunecare banală pe stradă, după ce ieşise la o cină cu colegii de la Cagliari, să-i afecteze tot genunchiul stâng pe care şi l-a răsucit încercând să nu cadă. Ligamentul încrucişat anterior i-a fost din nou afectat şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală!

„Trebuie s-o iau de la capăt”

„Destinul e crud, uneori. Tocmai când speram să joc, apare alt stop. Mi-e greu să zâmbesc şi să îmi găsesc cuvintele, dar trebuie să am forţa s-o iau iar de la capăt. Vă mulţumesc tuturor din inimă pentru susţinere”, a postat pe contul de Twitter internaţionalul italian, care a mai evoluat în Serie A la Napoli, Sassuolo şi Genoa.

135 de minutea jucat Pavoletti în acest sezon la Cagliari, 45 în Serie A şi 90 în Cupă. Atacantul are 29 de goluri în 69 de partide la sarzi

Dorit de FCSB 

În sezonul 2013/2014, Pavoletti a explodat la Varese, în Serie B, unde a reușit să înscrie 20 de goluri în 36 de meciuri. A atras atenția unor echipe importante, printre ele numărându-se și FCSB. „Roș-albaștrii” au ezitat însă și au ratat șansa de a-l transfera, atacantul revenind la Sassuolo.

„Dublă” reușită de Pavoletti în Cagliari - Parma 2-1

Citește și:

Gigi Becali s-a dus de urgență să le vorbească jucătorilor: „Bă, vreți să fiți fotbaliști? Bătaie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vishnu
vishnu  •  11 Februarie 2020, 19:41
Postat de Marian Abel pe 11 Februarie 2020, 13:48

Tare asta..... a forțat ieșirea ....la restaurant! Ce pățești dacă nu ți-ai făcut bine încălzirea! :)

Tamas n-ar avea probleme cu incalzirea!

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  11 Februarie 2020, 16:30

Cum altfel decat ca a fost dorit de ciobandante. Scenariul devenit deja clasic..."dar nu s'a realizat", adica in traducere libera, nici macar nu au facut vreo oferta.

1067673013289509
Marian Abel  •  11 Februarie 2020, 13:48

Tare asta..... a forțat ieșirea ....la restaurant! Ce pățești dacă nu ți-ai făcut bine încălzirea! :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează