INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Accidentarea lui Dennis Man, șansa lui Valentin Mihăilă! A fost anunțat titular în meciul cu Lecco

Olteanul ar putea fi di nou titular la Parma // Imago
Olteanul ar putea fi di nou titular la Parma // Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 12:02 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 12:21

Valentin Mihăilă (24 de ani) nu a prins decât de trei ori un loc în formația de start a liderului din Serie B. Fosta extremă a lui CS Universitatea Craiova ar putea profita de leziunea musculară suferită de colegul său de la națională, după cum anunță presa italiană.

Tocmai când era pe val în Serie B și a fost ales jucătorul lunii octombrie în liga cadetă, Dennis Man va rata următoarele trei meciuri la Parma și la echipa națională. De accidentarea lui ar putea profita celălalt român de la squadra lui Fabio Pecchia. 

Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!
CS UNIVERSITATEA
Cea mai mare „țeapă” din „era Rotaru”?! Dezastru pentru jucătorul pe care Universitatea a plătit o avere. E în mare pericol să fie dat afară!

Agenția Sport Parma anunță că Valentin Mihăilă are mari șanse să figureze în primul unsprezece al liderului din Serie B. Până acum în acest sezon, fosta extremă olteană a prins doar trei apariții ca titular la echipa gialloblu, din cauza deselor sale probleme medicale, și nu s-a făcut remarcat.

Mihăilă, exclus din lot la meciul cu Sudtirol!

„Stagiunea lui Mihăilă n-a pornit în cel mai bun mod și a fost afectat de mai vechi accidentări care au încetinit recăpătarea formei optime și au generat un randament insuficient. 

Dar internaționalul român ridică pretenții la titularizare cu Lecco și acest joc poate fi o ocazie să-și arate calitățile, după ce în etapa trecută, cu Sudtirol (2-0), a rămas în afara lotului, din rațiuni tehnice. Accidentarea amicului Man, ce va lipsi 2-3 săptămâni, îi crește speranțele de a începe cu Lecco. Nu a mai fost titular decât cu Pisa, Reggiana și Bari în acest sezon.

Fabio Pecchia se gîndește la acest scenariu, având în vedere că l-a elogiat public în mai multe situații pentru implicare și ambiție, dar este clar că randamentul lui e sub așteptările clubului, pierdut în incertitudini. Duminică, în deplasarea cu Lecco, poate sparge gheața".

Mihăilă este un jucător care trebuie regenerat și, în consecință, sperăm că răspunsurile jucătorului vor fi, în sfârșit, pe aceeași linie cu aștepătirle staffului tehnic și ale clubului. Iată de ce duelul cu Lecco poate fi marea lui șansă 
- Sport Parma, agenție italiană

9goluri și 7 assisturi are Valentin Mihăilă în 61 de partide disputate la Parma. A mai bifat și 7 apariții în Serie A la Atalanta

Citește și 

După ce l-a pierdut pe Man, Iordănescu are emoții pentru un alt om de bază, care abia a ieșit din infirmerie
Israel - România
După ce l-a pierdut pe Man, Iordănescu are emoții pentru un alt om de bază, care abia a ieșit din infirmerie
„Unde s-a ascuns până acum?” » Rațiu a ajuns și în Gazzetta dello Sport, în topul performerilor din Europa
SPANIA
„Unde s-a ascuns până acum?” » Rațiu a ajuns și în Gazzetta dello Sport, în topul performerilor din Europa

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  10 Noiembrie 2023, 16:03

Numai ca...Numai ca fcsb-istul care da titlul acestei„știri”,ignora ca Mihaila nu joaca pe dreapta-unde joaca Man și ca dimpotriva, el joaca pe stânga!

observator_federal
observator_federal  •  10 Noiembrie 2023, 12:48

E bine că jurnaliștii bucureșteni au reînceput să mai scrie și despre Mihăilă (chiar dacă o fac, ca întotdeauna, raportându-l la Dennis Man și căutând să-l pună în inferioritate...). Înseamnă că slujitorii condeiului l-au iertat pe Mihăilă pentru supergolurile lui de CALIFICARE care au îmbolnăvit pe toată lumea - pe cei mai mulți de bucurie, pe alții de invidie. Mai ales că a dat Dumnezeu să înscrie și fecesebistul Coman primul lui gol la Națională (la a 10-a selecție, și tocmai contra Andorrei). Sănătate și armonie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează