INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Acuzații grave la adresa lui Fabrizio Romano, jurnalistul specializat pe zona de mercato: „Ia bani de la cluburi și de la impresari!” » Cât percepe pentru o postare despre un jucător

Fabrizio Romano / Foto: Imago
Fabrizio Romano / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 09:23 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 10:14

Un jurnalist de la publicația daneză Tipsbladet, Bager Thogersen, a descoperit că Fabrizio Romano, ziaristul italian specializat pe zona transferuri, percepe taxe pentru tweeturile pe care le publică pe platforma X.

În ultimii ani, Fabrizio Romano a devenit o adevărată instituție în materie de transferuri. Jurnalistul italian știe tot ce mișcă pe piața de profil, e primul care află unde semnează marile vedete, iar când anunță o tranzacție, poți fi sigur că așa și este.

Basarab Panduru a dat de pământ cu CFR Cluj: „Cu acest joc nu are cum să tragă la titlu. Poate doar să-i mai încurce pe alții”
FARUL - CFR CLUJ 1-1
Basarab Panduru a dat de pământ cu CFR Cluj: „Cu acest joc nu are cum să tragă la titlu. Poate doar să-i mai încurce pe alții”

Jurnalistul Bager Thogersen a investigat o informație publicată de Fabrizio Romano și dezmințită de FC Copenhaga

Până deunăzi! Romano a dezvăluit recent celor 20 de milioane de followers ai săi că supertalentul suedez Roony Bardghji (18 ani) n-ar mai dori să-și prelungească acordul cu FC Copenhaga, scadent în 2025. Și că mai multe cluburi de top din Europa l-ar avea pe listă.

Gruparea danează a negat însă informația. Iar ziaristul danez Bager Thogersen, de la revista Tipsbladet, a pornit pe fir și a aflat detalii despre cum a devenit italianul un guru al transferurilor. Iar acum îi aduce acuzații grave.

Fabrizio Romano ar fi negociat acorduri de sponsorizare cu cluburile. Percepe taxe pentru a le menționa în știri

Thogersen susține că echipa lui Romano a încercat să negocieze acorduri de sponsorizare cu cluburile. Iar acestea ar trebui să plătească pentru ca el să le menționeze în știrile sale de transfer.

„Știu că Fabrizio Romano este sărbătorit ca un zeu pe rețelele de socializare. Dar trebuie să spun că el primește foarte des informațiile sale de la agenții jucătorilor și se dovedește a fi un purtător de cuvânt al agendei lor”, a spus ziaristul de la Tipsbladet despre italian.

Impresarii lui Roony Bardghji voiau să pună presiune pe FC Copenhaga cu ajutorul lui Fabrizio Romano

Așa ar fi stat lucrurile și cu Bardghji. „În acest caz particular, se pare că cei din jurul jucătorului vor să trimită un mesaj pentru a pune presiune pe FC Copenhaga. Nu poți numi asta jurnalism”, susține jurnalistul danez.

Concluzia lui Thogersen: „Este o afacere în care cluburile și agenții trebuie să plătească pentru publicitate, iar asta nu poate fi numit niciodată jurnalism. Ceea ce ar trebui să arate ca jurnalism este, în schimb, condus de interese pur comerciale.”

Fabrizio Romano cere 1.000 de dolari pentru un tweet și 6.000 pentru un videoclip

Potrivit acestuia, informațiile despre transferuri ar fi publicate de Fabrizio Roman pe X, fostul Twitter, în schimbul unor bani. Poți fi menționat într-un tweet pentru aproximativ 1.000 de dolari. Iar într-un videoclip, în schimbul a 6.000 de dolari.

Ce spune acuzatul? Contactat de Thogersen, jurnalistul italian nu a vrut să comenteze acuzațiile care i se aduc în Tipsbladet.

VIDEO. Cristiano Bergodi despre artificiile lui Gigi Becali, despre derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională, despre titularizarea lui Bădescu și despre lupta la titlu

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Gigi Becali, avertizat de un rival: „E un personaj care uneori spune lucruri amuzante. E simpatic, dar se grăbește”

Show făcut de Messi și Luis Suarez în MLS: Inter Miami s-a distrat cu rivala din Florida! Messi a marcat cu pieptul și cu capul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  03 Martie 2024, 11:00

Oare Nea Gigi cati bani i a platit sunt tare curios ??

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  03 Martie 2024, 10:52

Adica in spiritul articolelor 'metrosport' de pe GSP?

21lva
21lva  •  03 Martie 2024, 10:37

Concluzia lui Thogersen: „Este o afacere în care cluburile și agenții trebuie să plătească pentru publicitate, iar asta nu poate fi numit niciodată jurnalism. Ceea ce ar trebui să arate ca jurnalism este, în schimb, condus de interese pur comerciale.” Adăugați acolo casele de pariuri și iese despre gsp

Vezi toate comentariile (4)
Comentează