FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-1

Basarab Panduru a dat de pământ cu CFR Cluj: „Cu acest joc nu are cum să tragă la titlu. Poate doar să-i mai încurce pe alții”

Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 08:45 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 09:52

Fostul internațional Basarab Panduru crede că CFR CLuj nu mai are șanse la titlu, mai ales din cauza jocului pe care-l prestează echipa lui Adrian Mutu la ora actuală.

CFR Cluj a tremurat serios la Constanța, unde a fost condusă din minutul 65, prin golul marcat de Ronaldo Deaconu, și a alergat apoi după egalare, obținută pe final grație unei execuții de excepție a lui Ajeti (82).

Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!
VALENCIA - REAL MADRID 2-2
Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!

Urmarea acestei remize, clujenii au 50 de puncte, 11 mai puțin decât liderul FCSB, care duminică seară, cu Petrolul, se poate distanța chiar la 14! În opinia lui Basarab Panduru, echipa pregătită de Adi Mutu nu ar mai avea șanse la titlu, chiar dacă la startul play-off-ului se înjumătățesc punctele!

Basarab Panduru: „Nu poți să tragi la titlu”

„Cu acest joc, nu poţi să tragi la titlu. Poţi să le încurci pe celelalte, doar. Farul nu stă liniştită. U Cluj este într-o poziţie destul de bună. Sepsi are şansa ei. Şi Farul, să nu uităm, că în ultima etapă joacă la Botoşani.

Dacă Farul marca în prima repriză, era corect. Nu e cum spune el (n.r. - Adi Mutu). Farul ar fi trebuit să aibă un gol peste. Astăzi n-am remarcat un progres. Mi s-a părut o primă repriză foarte slabă.

Astăzi nu mi-a plăcut deloc. Nu ştiu ce căuta Fica în partea dreaptă şi de ce nu l-a schimbat la pauză. El parcă juca în partea stângă. Nu l-am mai văzut în dreapta.

Cei de la CFR au fost norocoşi la gol. Foarte, foarte, foarte greu, cu şiretul ăla din întoarcere. Minunat. Este foarte greu să marchezi din acea poziţie”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Adrian Mutu despre lupta la titlu: „Se înjumătățesc punctele, apoi vom vedea”

Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, a văzut însă și partea bună din jocul CFR-ului: „Meritam golul la cum am jucat în repriza a doua. De când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut în toate meciurile, am schimbat jocul mereu în partea a doua. Asta este bine, dar trebuie să începem meciurile bine și să o ducem așa până la capăt”.

Iar despre lupta la titlu a spus: „Se înjumătățesc punctele, apoi vom vedea. Important este să câștigăm următorul meci, apoi vom avea meciuri tari în play-off. Să vedem cine mai intră, e luptă mare pe ultimele locuri. Farul nu e calificată matematic, vom vedea”.

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-1. Ce a declarat „briliantul” Adrian Mutu la conferința de presă: „Suntem CFR! Sunt două puncte pierdute pentru noi”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

Momentul serii la Farul - CFR Cluj » Mesajul emoționant arătat de o fetiță pentru bunica ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1945sv0509
1945sv0509  •  03 Martie 2024, 13:42

Daca Mutu este poreclit antrenor ( pe buna dreptate), acest pandur *** poate fi numit comentator ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bunicu
bunicu  •  03 Martie 2024, 13:00

Pandurule unde trăiești aici suntem în România ai auzit cine propune OMENIA aici un numai Nași și Fini, de ce Becali a zis că îl vrea pa nașul Hagi în play off, Becali a trecut de finul Pandele și Nașul Hagi a făcut egal cu finul Mutu și să te minunezi ce urmează cum Hagi ajunge la Botoșani la politrucul Iftimie. și așa mai departe.

ionica007
ionica007  •  03 Martie 2024, 10:10

Numirea pe banca tehnica a franarilor a unei nulitati absolute se vede. Au trecut 6 sau 7 etape, nu stiu exact, de cand acest ''nimeni'' in materie de antrenorat a fost ''uns'' principal pe banca CFR-ului. A facut ''nimic'', si va face acelasi lucru in continuare, spre satisfactia adversarilor. Faptul ca te bazezi exclusiv pe sclipirile unor jucatori ca Otele sau Tachtsidis nu te poate duce departe. In meciul cu Otelul cred ca au avut peste 10 (zece...) cornere, zero realizari. Nu este absolut nici o schimbare fata de perioada sabotatului Mandorlini. CFR este acum o echipa de pluton...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează