FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-1

Momentul serii la Farul - CFR Cluj » Mesajul emoționant arătat de o fetiță pentru bunica ei

Sursa foto: Farul Constanța (Facebook)
Sursa foto: Farul Constanța (Facebook)

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 23:10 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 23:50

Moment superb la partida dintre Farul Constanța și CFR Cluj (1-1), unde o fetiță a venit pregătită cu un mesaj pentru bunica sa.

Micuța a înfruntat frigul de la Constanța și a vrut să-și arate pasiunea pentru echipa lui Hagi, ci și dragostea pentru bunica de acasă.

Mesajul serii la Farul - CFR Cluj

Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”
FARUL - CFR CLUJ 1-1
Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

„Mamaie, ai grijă de păpușile mele! Sunt la meci să îmi susțin echipa dragă. Forța Farul!”, a fost mesajul copilei, imortalizat într-o fotografie postată pe Facebook de Farul Constanța.

Momentul serii la Farul - CFR Cluj » Mesajul emoționant arătat de o fetiță pentru bunica ei

Gică Hagi, surpriză pentru suporterul Farului care a plâns la meciul cu Dinamo

Nu e prima dată când unul dintre micuții fani ai Farului se remarcă pe stadion. În urmă cu 2 săptămâni, la eșecul cu Dinamo, 0-2, cameramanii au surprins un băiețel care plângea în timpul meciului, dezamăgit de rezultat.

Gică Hagi a fost emoționat de imagini și le-a cerut oamenilor din club să-l găsească. Dumi a venit la baza Farului, unde a cunoscut toți jucătorii săi preferați și a primit mai multe cadouri.

„Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul. Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. 

Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României. În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru” a fost mesajul Farului.

Remiza din duelul campioanelor

Farul și CFR Cluj au remizat în etapa 29 din Superligă, 1-1, iar constănțenii trebuie să aștepte până în ultima rundă a sezonului regulat pentru a rezolva calificarea în play-off.

Farul Constanța și CFR Cluj au dat-o la pace, 1-1, în mult așteptatul duel al echipelor lui Hagi și Mutu. Modești un meci întreg, „feroviarii” au fost salvați de superexecuția lui Ajeti, în timp ce campioana a scăpat o victorie mare printre degete și încă nu-i sigură de play-off, va trăi cu emoții ultima etapă.

În minutul 65, albanezul Ajeti a fost ridiculizat într-un duel aerian de Louis Munteanu, atacantul a deviat spre Ronaldo Deaconu, iar „Ronny”, lăsat singur în careu, n-a clipit: execuție sigură, printre picioarele lui Sava. Golul prin care a fost deschis scorul i-a „hipnotizat” pe oaspeți, care au revenit la exprimarea dezordonată și fără repere din prima repriză.

Părea că jocul se îndreaptă spre o victorie a Farului, care le-ar fi asigurat dobrogenilor biletele de play-off. Doar că cine s-o salveze pe CFR dacă nu o fază fixă? Un corner executat de Filip a produs ceva spaimă în defensiva lui Hagi, Grameni a respins defectuos, iar fundașul Ajeti, cu partea lui de vină la golul oaspeților, și-a luat revanșa cu vârf și îndesat: un voleu de zile mari a adus tăcerea în tribune, dar și o rafală de nervi a lui Hagi.

Previzibil, nu s-a mai schimbat nimic, iar Farul și CFR s-au ales cu minimum din ceea ce aveau nevoie. Cert e că ambele dau impresia că-s la ani-lumină de fotbalul din precedentele sezoane.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Farul - CFR Cluj 1-1. Gheorghe Hagi, conferință de presă la finalul meciului de la Ovidiu: „Am avut ocazii mai mari și mai clare decât ei”

Citește și:

Adi Mutu, după rezultatul care poate lăsa CFR-ul la -14 puncte: „Am avut ocazii, am dominat. Au dat gol la singura lor șansă a reprizei”
FARUL - CFR CLUJ 1-1
Adi Mutu, după rezultatul care poate lăsa CFR-ul la -14 puncte: „Am avut ocazii, am dominat. Au dat gol la singura lor șansă a reprizei”
Revine la FCSB? Anunțul făcut imediat după „dubla” din Superligă
HERMANNSTADT - OȚELUL 4-1
Revine la FCSB? Anunțul făcut imediat după „dubla” din Superligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mirker
mirker  •  03 Martie 2024, 16:20

penibil! stire de sport! micutul ala nici sa mearga singur la buda nu stie si are pasiuni deja...beah, scarba de voi si de stirile voastre de 2 bani...

liviuemil
liviuemil  •  03 Martie 2024, 13:49

"Mamaie"????? Se spune BUNICA !

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  03 Martie 2024, 12:48

Asta e echivalenta cu 'cainele meu a ales sa manance doar legume'. Si marmota invelea ciocolata in staniol...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează