INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Acuze grave la adresa lui Roberto de Zerbi, aflat într-un scandal de proporții în Italia: "A executat cererile mafiei"

Roberto De Zerbi // FOTO: Guliver/Getty Images
Roberto De Zerbi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 11:18

Roberto de Zerbi, fostul mijlocaș al CFR-ului, acum antrenor la Sassuolo, este acuzat de procuratura din Bari că ”a acceptat pasiv transferul a doi jucători între 2015 și 2016, deși n-aveau calitățile sportive necesare”

Continuă dezvăluirile presei italiene în scandalul legat de neregulile descoperite la Foggia, în perioada când antrena Roberto De Zerbi. Fostul mijlocaș al lui CFR Cluj, în prezent pe banca lui Sassuolo în Serie A, este menționat din nou în ancheta Procuraturii din Bari:

"El a executat cererile clanului mafiot foggian, acceptând pasiv transferul a doi jucători între 2015 și 2016, deși aceștia nu aveau deloc calitățile fotbalistice necesare.

În loc să-i denunțe, cum ar fi făcut orice victimă a unui șantaj, cei implicați au preferat să se supună fără să crâcnească, afectând și valorile lealității și corectitudinii sportive pe care trebuiau să le inspire prin conduită".

"Vin și te bat rău!"

"Este vorba despre Antonio Bruno, fiul defunctului boss Rodolfo, și de Luca Pompilio, ce a fost trimis imediat împrumut la Melfi (Potenza). Printre cei 30 de arestați, Francesco Pesante l-ar fi amenințat direct pe băiatul fostului președinte al Foggiei, Antonio Sannella:

«Vin la vestiare și primești un sac de lovituri. Te bat rău!», e un alt pasaj din acuzațiile lui Francesco Agnino, procurorul ce a dispus arestările la Foggia. De Zerbi, 39 de ani, a pregătit-o pe Foggia în Lega Pro (a treia divizie) între 2014 și 2016, înainte să se mute la Palermo.

Vezi și:

Ies la iveală detalii de culise » Roberto De Zerbi, fost fotbalist la CFR, a fost amenințat de un clan mafiot care voia să-i impună jucători!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  01 Decembrie 2018, 12:45

dar transferul lui daminuta de la inter la milan (sau invers, draq mai stie) nu se incadreaza tot la astfel de fapte?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează