INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Adevăratul motiv al retragerii lui De Rossi! Fosta soție implicată în mafia italiană: „Știi de ce ai nevoie să omori un om?” :O

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 17:23

Daniele De Rossi (36 de ani) explică de ce pleacă de la Boca Juniors: „Dacă i se întâmpla ceva fetei mele? Aș fi zburat 14 ore ca să ajung lângă ea”. Fostul campion mondial vrea să obțină custodia Gaiei, pe fondul problemelor cu legea pe care le are fosta soție.

A crezut că plecând la Buenos Aires să joace la Boca Juniors va fi bine pentru sfârșitul carierei. Dar Daniele De Rossi nu poate sta departe de fata sa cea mare, Gaia, 14 ani, care trăiește la Roma cu prima lui soție, Tamara Pisnoli. Le avea alături în Argentina pe actuala parteneră, Sarah Felberbaum, și pe copilul lor, Olivia Rose (6 ani), însă îi era dor de Gaia, fata a cărei custodie vrea să o obțină.

După 18 ani la Roma, nu credeam că voi iubi o altă echipă așa cum o iubesc pe Boca. O parte din inima mea rămâne aici. Totuși, nu mai pot rămâne. Nu am avut probleme cu nimeni aici și nici nu am probleme fizice. Îmi lipsește familia”, a declarat mijlocașul italian într-o conferință de presă.  

Fosta soție, probleme cu Mafia

Tamara Pisnoli și Danielle de Rossi s-au căsătorit în 2006 și au divorțat peste numai 3 ani. Cei doi au împreună o fetă de 14 ani, Gaia. Chiar dacă de fațadă Daniele și Tamara sunt în relații bune, situația ar fi mult mai complicată. Fosta soție a fotbalistului ar avea avea probleme legale în urma unui conflict cu mafia italiană.  

În 2008, tatăl Tamarei, un antreprenor cu legături în lumea interlopă, a fost găsit împușcat de mafia Camorra. Poliția a susținut că este o reglare de conturi între două clanuri mafiote.  

„Știi de ce ai nevoie să omori un om? E suficient să îi dai 10.000 de euro unui albanez” 
citat atribuit de presa italiană lui Massimo Pisnoli, tatăl Tamarei

O a doua problemă, în care modelul italian a fost implicat direct, s-a petrecut în 2014. Tamara a fost atunci declarată vinovată de complicitate la răpirea și șantajarea omului de afaceri Antonello Ieffi. A fost condamnată la 6 luni de arest la domiciliu. Toate aceste probleme cu legea l-au făcut pe Daniele de Rossi să ceară custodia fiicei lor, Gaia. Pentru a-și crește șansele, fostul căpitan al Romei trebuie să revină în Italia, aproape de ea. 

„Sunt trist. Cei de la Boca m-au primit ca pe un frate. Dacă aș fi avut 25 de ani, aș fi decis altfel. Voi rămâne în fotbal. Mi-ar plăcea să antrenez”
- Daniele De Rossi

„Mă găsea cu ochii deschiși la 3 dimineața”

DDR a dezvăluit că "totul a început prin octombrie. Soția se trezea la trei dimineața și mă găsea cu ochii deschiși, privind tavanul. Nu reușeam să dorm. Cei de la club mi-au oferit tot sprijinul, dar eu nu am nevoie de ajutor. Trebuie să mă întorc acasă. Fiica mea cea mare rămăsese în Italia. Dacă era în pericol, dacă i se întâmpla ceva? Aș fi zburat 14 ore ca să ajung lângă ea. Are nevoie să-și simtă tatăl alături".  

La 36 de ani, De Rossi se retrage. Rămâne o carieră dedicată Romei și squadrei azzurra. Rămâne titlul mondial din 2006. 

616 meciuria jucat Daniele De Rossi în 18 ani la Roma (2001-2019), pentru care a înscris 63 de goluri

Vezi și: 

Francesco Totti i-a declarat război echipei de suflet: „Dacă aș fi acum tânăr, nu aș mai semna cu AS Roma”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sasesase
sasesase  •  08 Ianuarie 2020, 06:33
Postat de Ge Yu pe 08 Ianuarie 2020, 06:25

"Mafia Camorra" ??? Pe bune?? Da-o draq de documentare....

Mafia Mario Camora

2522740708014553
Ge Yu  •  08 Ianuarie 2020, 06:25

"Mafia Camorra" ??? Pe bune?? Da-o draq de documentare....

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Ianuarie 2020, 21:39

...unde i comentariul meu de bun simt ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează