INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Adevăratul motiv pentru care Mourinho a plecat de la Chelsea » Nu înfrîngerile sînt principala cauză

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 09:30

Cu 9 înfrîngeri din 16 meciuri jucate, Mourinho a transformat-o pe Chelsea din campioana Angliei într-o echipă care se află în zona ”fierbinte” a clasamentului, londonezii situîndu-se pe locul 16, la un singur punct de primul loc retrogradabil.

Dacă se părea că Mourinho a fost demis din cauza formei dezastruoase a echipei, directorul tehnic al grupării de pe Stamford Bridge, Michael Emenalo, a declarat că altul ar fi motivul principal al despărțirii, și anume că lusitanul a pierdut vestiarul. 

”Decizia a fost luată pentru a proteja interesele clubului nostru. Chiar dacă noi ținem foarte mult la Jose, faptele vorbesc de la sine și trebuie să recunoaștem că Chelsea are probleme serioase.

Mourinho nu se mai înțelegea deloc cu jucătorii. Trebuia să intervenim. Domnul Abramovici a trebuit să ia o decizie foarte grea pentru binele clubului” a spus Emenalo pentru postul oficial de televiziune al lui Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mvradulescu
mvradulescu  •  19 Decembrie 2015, 13:14

Probabil sunt ultimul dintre oamenii care îl admiră cât de cât pe Mourinho, însă nu pot fi de acord ca mofturile unor jucători să schimbe antrenorul ! Acolo, se pare că este necesară o "împrospătare" masivă a lotului, începând cu liderii nemulțumiților, chiar și după demiterea tehnicianului ...

10206088110775210
Enver Hoxha  •  18 Decembrie 2015, 23:42

În locul lui Abramovici îl lăsam să retrogradeze.

915329981892493
Dumitru Moldoveanu  •  18 Decembrie 2015, 18:03

Nu sunt de acord sa schimbi antrenorul lucrat de jucatorii, eu a- si schimba treptat jucatori. Mo le-a castigat camionate si liga campionilor si a fost foarte bine pentru Abramovici si la greu renunti la antrenor ca vezi doamne este lucrat de jucatori

Vezi toate comentariile (9)
Comentează