INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Adil Rami, despre relația cu Pamela Anderson și revenirea în Ligue 1: „Oameni influenți au făcut tot posibilul să nu mă întorc. Au încercat să mă «înece»”

Adil Rami, în perioada Marseille // foto: Imago Images
Adil Rami, în perioada Marseille // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 09:14 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 17:40

Adil Rami (36 de ani), fost fundaș la echipe precum Lille, Valencia, Sevilla, AC Milan și Marseille, s-a destăinuit în presa din Franța cu privire la relația cu Pamela Anderson și revenirea în Ligue 1: „Oameni influenți au făcut tot posibilul ca asta să nu se întâmple”. 

În 2017, după 2 ani petrecuți la Sevilla, Rami a fost cumpărat de Marseille pentru 6 milioane de euro. Privind retrospectiv, el spune că „aș fi rămas la Sevilla. Nu regret că am jucat pentru Marseille, este unul dintre cele mai mari motive de mândrie, dar cred că nu a fost momentul potrivit”.

Rami a adunat 36 de selecții în naționala Franței și zeci de meciuri pentru echipe europene importante, precum AC Milan, Valencia și Lille, dar unul dintre pilonii pe care și-a clădit popularitatea este relația pe care a avut-o cu Pamela Anderson.

Greenwood, adus la audieri și suspendat de Manchester United! E acuzat de violență și viol
ANGLIA
Greenwood, adus la audieri și suspendat de Manchester United! E acuzat de violență și viol

Adil Rami, despre plecarea de la Marseille: „Paparazzii m-au speriat” 

Despre cei doi ani în care a format un cuplu cu Pamela Anderson, Rami a spus pentru L'Equipe că „bârfele au păcălit oamenii. Nu am cerut să fac parte din ele, dar iubita mea era o celebritate și mulți oameni erau influențați de rahatul ăsta. Paparazzii m-au speriat, a trebuit să fug din Franța”.

În 2019, după despărțirea de Pamela Anderson, Rami a părăsit-o pe Marseille și a semnat cu Fenerbahce, echipă din Turcia.

Adil Rami, despre relația cu Pamela Anderson și revenirea în Ligue 1: „Oameni influenți au făcut tot posibilul să nu mă întorc. Au încercat să mă «înece»”
Adil Rami, alături de Pamela Anderson

Adil Rami: „Au încercat să mă «înece», să mă facă să părăsesc fotbalul” 

Din august 2021, după aproximativ un an petrecut în Portugalia, la Boavista, Adil Rami s-a întors în țara natală, Franța, și a semnat cu Troyes. El se declară norocos că acolo lucrează Francois Vitali, directorul sportiv, pe care-l cunoaște de când a evoluat pentru Lille.

Când am părăsit Marseille, oameni influenți au făcut tot posibilul ca eu să nu revin în Ligue 1. A fost cea mai mare teamă a lor. Au făcut totul ca eu să părăsesc fotbalul. De asta îmi spun că pot fi mândru de mine. Au încercat să mă «înece» de multe ori, dar sunt încă aici, în picioare”, spune Rami.

Fotbalistul este o pradă ușoară! Din punct de vedere fizic, fotbalistul e chipeș. Are bani și este tânăr. Fără a generaliza, sunt multe femei interesate de banii tăi sau de faima ta. Uneori vor doar să obțină urmăritori pe rețelele de socializare sau să devină cunoscute.

În vacanțe întâlnești multe femei ușoare, alături de bărbați cu buzunare pline de droguri. Dacă aș fi fost mai puțin puternic din punct de vedere mental, aș fi fost mort. Fără prietenii mei, mi-ar fi fost greu.

- Adil Rami, pentru L'Equipe

VIDEO » Golurile lui Adil Rami din 2017/2018, la Marseille 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Autocarul campioanei Letoniei s-a răsturnat într-un șanț! » Primele vești și imagini de la locul accidentului

Primul mare transfer pentru bogații de la Newcastle » 42 de milioane de euro și „coțofenele” l-au întors din drumul spre Londra!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează