INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - MILAN 3-2

Adio, Ligă?

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Milan e mai aproape de Cupa UEFA decît de competiţia numărul unu a Europei.

Milan nu pare în stare să ţină pasul cu ocupantele pri­me­lor patru poziţii în Se­rie A. Sîmbătă seară a pierdut cu 3-2 la To­rino, cu Juve, deşi a avut avantaj pe tabelă la pauză, 2-1, şi n-ar fi ex­clus ca stagiunea viitoare s-o re­găsim într-o competiţie ce din 2002 i-a fost străină: Cupa UEFA.

Dacă atacul rossonerilor, cel mai bun din campionat în de­pla­sa­re, şi-a făcut datoria şi pe “Olim­pi­co”, punctul nevralgic l-a constituit din nou apărarea. La golul lui Del Piero, de 1-0, au greşit Simici şi Fa­val­li, la cel de 2-2 a comis-o tocmai ve­teranul Maldini. Iar Bonera şi-a lă­sat echipa în inferioritate exact cînd era mai greu. În minutul 66, fundaşul dreapta al milanezilor a intrat urît la Sissoko şi arbitrul Rocchi n-a mai stat pe gînduri: “roşu” direct!

Dacă oaspeţii se pot plînge de ceva - antrenorul Carlo Ancelotti a şi făcut-o la final - e lovitura liberă în urma căreia Salihamidzici a punc­tat pentru 3-2. Maldini n-a fa­ul­tat în duelul umăr la umăr cu Grygera, dar “centralul” s-a simţit dator să le acorde torinezilor acel tradiţional 5 la sută.

9 e numărul eşecurilor lui Milan pînă acum, cu două mai mult decît tot sezonul trecut.

Regulamentar

Discuţii au fost şi la golul de 2-2, marcat de bosniacul Salihamidzici (foto stînga). Oaspeţii au acuzat poziţie de ofsaid la bosniac, care a reluat în plasă mingea respinsă de Kalac la “capul” lui Trezeguet, însă reluările televiziunii au arătat că “Brazzo”, cum i se mai spune torinezului, era în poziţie regulamentară.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  14 Aprilie 2008, 12:35

FORTZA JUVE !!! >>>>....>>>>>

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close