INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Adio, Sven?

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Suedezul riscă să fie concediat de la Manchester City din cauza rezultatelor slabe.

Manchester City ia în calcul demiterea lui Sven Goran Eriksson după numai un sezon. Motivul? Managerul suedez e departe de obiectivul fixat îm­pre­ună cu patronul clubului, Thaksin Shi­nawatra, vara trecută, la nu­mi­rea în funcţie. City nu mai e în cărţi pentru nici un trofeu şi se află la 5 puncte de locul 6 în clasamentul Pre­mier League, ultimul care ga­ran­tează prezenţa într-o cupă europeană.

“Nu sînt deloc mulţumit de per­for­manţele echipei, mai ales în a doua jumătate a sezonului. Aştept sfîrşitul campionatului, cînd vom face o evaluare a jucătorilor şi a staffului. Va trebui probabil să vin­dem cîţiva fotbalişti şi să cum­pă­răm alţii noi. Nici antrenorii nu sînt de neclintit”, a avertizat Shi­na­wa­tra. Vara trecută, fostul prim-mi­nistru al Thailandei a investit circa 70 de milioane de euro în noi ju­cători, majoritatea aduşi de Eriks­son după ce-i vizionase pe casete.

5 meciuri a cîştigat City în acest an în Premier League şi în Cupa Angliei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează