INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

Adrian Mutu, nervos la conferință: „Sunt foarte sensibil la chestia asta” » Neftchi n-a bătut pe nimeni în campionat

Adrian Mutu (foto: Imago)
Adrian Mutu (foto: Imago)

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 14:01 / Actualizat marti, 15 august 2023 14:26

Fostul antrenor al lui Rapid, Adrian Mutu (44 de ani), este furios după rezultatele din debutul sezonului cu Neftchi. „Ritmul jocurilor e prea mare pentru noi. Nu există timp să ne pregătim bine. Vom fi mai puternici după pauza pentru echipele naționale”, le promite „Briliantul” azerilor.

Egalul cu Sabail (1-1), de la Baku, a agitat apele la Neftchi. Echipa pregătită de Adrian Mutu nu are nicio victorie în acest sezon, este pe antepenultimul loc după două etape și are șanse spre zero să meargă mai departe în Conference League, după 1-3 acasă cu Beșiktaș. 

Antrenorul român s-a plâns la conferința de presă despre programul încărcat din acest start de sezon: „Ritmul jocurilor este prea mare pentru noi. Nu există timp să ne pregătim bine. Vom fi mai puternici însă după pauza pentru echipele naționale", promite „Briliantul".

3 variante de echipă la Rapid, după transferul lui Andrei Borza
RAPID
3 variante de echipă la Rapid, după transferul lui Andrei Borza

Echipa lui Adrian Mutu a scos un punct pe final

Neftci a egalat aseară târziu din penalty (1-1) și a făcut primul punct în campionat: 

„În câteva săptămâni, echipa va fi mai bună. Așteptam noile achiziții și vom fi mai puternici după sosirea lor. Marți plecăm spre Istanbul, pentru a ne putea adapta mai bine. După ce ne întoarcem de acolo, va trebui să jucăm iarăși. Nu avem timp să ne pregătim pentru meciuri", s-a plâns Adrian. 

Care a încercat să amâne meciul cu Sabail, dar nu a reușit, spre deosebire de restul echipelor azere angrenate în preliminariile cupelor europene, scrie Sport Info.

Joi vine returul cu Beșiktaș

„Era prea târziu să amânăm umătorul joc. Ne-ar fi ajutat să-l amânăm pe cel din prima etapă, am și făcut o solicitare, dar am fost refuzați", a explicat tehnicianul de 44 de ani, care are duminică confruntarea cu Sabah, ce și-a amânat partida cu Sumqayıt din a doua etapă.

Am fost supărat pentru că nu-mi place să pierd. Chiar când joc acasă cu fiul meu, îmi doresc să câștig. Sunt foarte sensibil cu chestia asta la fotbal. Vom trece printr-o perioadă dificilă 
- Adrian Mutu, antrenor Neftci

Neymar, „la cuțite” cu Mbappe! Like-ul care a produs rumoare: „Își elimină adversarii ca un dictator”

I-a dat 3 goluri în Supercupa Germaniei și acum e pe lista de achiziții a lui Bayern Munchen

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
mihai041
mihai041  •  15 August 2023, 20:04

Mutule, ai fugit de la Rapid să te faci de râs prin Azerbaijan. Ești demn de milă. O să ai soarta lui Reghe. Dar mai repede.

dobrin
dobrin  •  15 August 2023, 16:12

Hai Adi la noi la Pitesti!

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  15 August 2023, 16:07

Blestemele

Vezi toate comentariile (3)
Comentează